Libnet.ro
UNICEF

19:30

Politia iN ALERTA. Un obiect neidentificat a fost gasit sub o masina, in Capitala

Antena3 Antena3,
Politia iN ALERTA. Un obiect neidentificat a fost gasit sub o masina, in Capitala

Pirotehnistii bucuresteni au intervenit de urgenta, sambata dupa-amiaza, dupa ce o persoana a sunat la numarul 112 si a sesizat ca a vazut un dispozitiv suspect sub masina pe care o parcase in. continuă pe Antena3

Alerta privind un dispozitiv suspect gasit sub o masina in Capitala

Pirotehnistii bucuresteni au intervenit de urgenta, sambata dupa-amiaza, dupa ce o persoana a sunat la numarul 112 si a sesizat ca a vazut un dispozitiv suspect sub masina pe care o parcase in apropierea Bulevardului Timisoara, din Sectorul 6 al Capitalei.

Bucuresti: Dispozitiv suspect gasit sub o masina, in apropierea Bulevardului Timisoara

Un dispozitiv suspect a fost depistat sub o masina parcata in apropierea Bulevardului Timisoara, din Sectorul 6 al Capitalei, relateaza Mediafax. Pirotehnistii bucuresteni au intervenit de urgenta, sambata,.

Bucuresti: Dispozitiv suspect gasit sub o masina pe Bulevardul Timisoara. Alarma s-a dovedit a fi falsa

UPDATE 17:00:Pirotehnistii au stabilit ca nu exista niciun pericol in zona Bulevardului Timisoara, sub masina fiind gasit un dispozitiv de urmarire nefunctional. Un dispozitiv suspect a fost depistat.

VIDEO UPDATE Pachetul suspect gasit sub o masina parcata in Capitala era un dispozitiv defect de urmarire

Alerta in Capitala dupa ce un pachet suspect a fost gasit sub o masina pe Bulevardul Timisoara. La fata locului au sosit pirotehnistii care, dupa ce au securizat zona si au investigat pachetul, au descoperit ca este un dispozitiv de urmarire nefunctional.

Politie: Dispozitivul de sub masina este un dispozitiv de urmarire nefunctional. Nu exista niciun pericol

Update 17:10 - Pirotehnistii au stabilit ca nu exista niciun pericol in zona Bulevardului Timisoara, sub masina fiind gasit un dispozitiv de urmarire nefunctional, au declarat oficiali din Politia Capitalei, p.

S-a autodetonat dupace a fost gasit de politistii de frontiera intr-o masinacu numere de Moldova

Un barbat neidentificat, ascuns intr-un automobil cu numere de inmatriculare moldovenesti, a detonat un dispozitiv explozibil pe care-l avea asupra lui, la granita ruso-ucraineana, in momentul in care a fost descoperit de catre granicerii ucraineni.

Un tablou de Leonardo da Vinci, pierdut de sute de ani, a fost gasit in seiful unei banci din Suedia

Un mister vechi de 500 de ani a fost dezlegat vineri, dupa ce un tablou atribuit lui Leonardo DaVinci a fost descoperit in seiful unei banci din Suedia.

Un calamar de 181 kilograme a fost gasit pe o plaja din Spania

Un calamar urias ce cantareste 181 kilograme a fost descoperit, joi, pe o plaja din Cantabria, Spania, relateaza NBCNews. Calamarul, care traieste numai la mare adancimi, de 900 metri, cantareste.

Un cadavru in stare de putrefactie a fost gasit in gara din Negresti Oas

Un cadavru in stare avansata de descompunere a fost descoperit joi seara de catre politisti, in gara din Negresti Oas, dupa ce au fost sesizati telefonic de catre un barbat. Oamenii legii au constatat la fata locului ca trupul era in stare de putrefactie.

Un copil de patru ani a disparut in camp si a fost gasit dupa 12 ore de cautari

Un copil de patru ani din satul Rusestii Noi, raionul Ialovenia disparut aseara. Minorul a fost cautat toata noaptea de 20 de politisti, 30 de salvatori, rudele si apropiatii familiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )