Libnet.ro
UNICEF

15:00

Politia Capitalei a dat in urmarire doi membri din clanul Duduianu

România Liberă România Liberă,
Politia Capitalei a dat in urmarire doi membri din clanul Duduianu

Politia Capitalei este in cautare a doi membri ai clanului Duduianu, acuzati de talharie si santaj. continuă pe România Liberă

Doi membri ai clanului Duduianu, dati in urmarire in dosarul in care au amenintat manelisti cunoscuti

Doi membri ai clanului Duduianu, Florin Duduianu si Stefan Duduianu, au fost dati in urmarire, dupa ce pe numele lor au fost emise mandate de arestare preventiva in lipsa. Cei doi ar fi amenintat cu violente cantareti de manele.

Doi membri ai clanului Duduianu, dati in urmarire in dosarul de amenintare si santajare a manelistilor

Doi membri ai clanului Duduianu au fost dati in urmarire, dupa ce ar fi amenintat cu violente cantareti de manele.

Marcel Vela a cerut Corpului de Control sa faca verificari la Politia Capitalei

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a cerut Corpului de Control sa faca un control de indata la Politia Capitalei pentru a verifica veridicitatea datelor prezentate de seful Serviciului Grupari Infractionale Violente si pentru a dispune masurile legale care se impun. Seful Serviciului Grupari Infractionale Violente, Andrei Marius, a afirmat ca ofiterii ar fi fost presati sa renunte la unele anchete, iar clanurile din Capitala au oameni infiltrati in politica si Politie.

Corpul de control, trimis la Politia Capitalei, dupa acuzatiile grave de la varful institutiei

Corpul de control al Ministerului de Interne va face un control la Politia Capitalei, dupa ce, in ultimele zile, s-a auzit de mai multe conflicte din interiorul institutiei.

Lupta contra clanurilor de interlopi. Ministerul de Interne anunta verificari la Politia Capitalei (VIDEO)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunta, vineri, controale ample la Politia Capitalei. Si asta dupa ce ofiterii care se ocupa cu destructurarea clanurilor de interlopi acuza ca gruparile interlope si-au.

Digi 24: VIDEO EXCLUSIV Dezvaluirile unui sef din Politia Capitalei: Clanurile mafiote au oameni infiltrati in politica si politie. Se fac presiuni

Clanurile mafiote din Capitala au oameni infiltrati in politica si politie, sustine seful Serviciului Grupuri Infractionale Violente - structura special creata in Politia Capitalei pentru a documenta activitatea interlopilor.

Sef din Politia Capitalei: Clanurile mafiote din Bucuresti au oameni infiltrati in politica si in politie

Andrei Marius, seful Serviciului Grupuri Infractionale Violente - structura special creata in Politia Capitalei pentru a documenta activitatea interlopilor, a declarat intr-un interviu pentru Digi24 ca, anul trecut, dupa intreruperea colaborarii cu procurorii DIICOT, s-au facut presiuni asupra ofiterilor ca sa se renunte la anchete.

Ce a facut Emi Pian fix inainte sa moara. Cronologia evenimentelor tragice din clanul Duduianu

Lumea interlopa bucuresteana a ramas fara unul din liderii importanti. Procurorii de caz incearca in aceste zile sa refaca intregul film al evenimentelor din noaptea de 3 spre 4 august, pentru a intelege cum s-a ajuns la deznodamantul pe care deja il stim, si anume decesul lui Emi Pian. De la gala de barbut la .

Doi pescari din Arad au crezut ca au prins captura vietii lor si au tras sa o aduca la mal. Ce aveau in carlig, de fapt

Sa fi pescar nu este usor, iti trebuie rabdare, noroc si scule pe masura, care nu sunt foarte ieftine, daca stam sa ne gandim. Pescuitul poate fi, atat pasiune, cat si sport, daca te simti in stare. Au crezut ca au prins captura vietii lor Este si cazul a doi pescari din Arad, care au .

Doi barbati din Bucuresti au fost prinsi in flagrant cand vindeau 5 kilograme de cannabis

Doi babati din Bucuresti au fost prinsi in timp ce incercau sa vanda in plina strada 5 kilograme de cannabis. S-a intamplat in in localitatea Rosu, judetul Ilfov, intr-o actiune organizata de politistii de la Serviciul Antidrog. Cei doi barbati de 37 si 38 de ani erau filati de aproximativ o luna.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )