Libnet.ro
UNICEF

21:00

Politia cauta o tanara de 17 ani din Prahova, data disparuta de acasa

România Liberă România Liberă,
Politia cauta o tanara de 17 ani din Prahova, data disparuta de acasa

O tanara de 17 ani, din localitatea Gheorghita, judetul Prahova, este cautata de politisti dupa ce a. continuă pe România Liberă

Adolescenta de 17 ani, din Prahova, data disparuta. Si-a sunat parintii din statia de microbuz, dar nu a mai ajuns acasa

Este alerta in Prahova dupa ce o adolescenta in varsta de 17 ani a fost data disparuta. Fata si-a sunat parintii marti dupa-amiaza cand le-a spus ca se afla intr-o statie de microbuz din Ploiesti si intentiona sa vina acasa.

Adolescenta de 17 ani, data disparuta in Prahova, a fost gasita de politisti

O adolescenta de 17 ani din Prahova a fost data disparuta. Si-a sunat parintii marti dupa-amiaza si le-a spus ca era intr-o statie de autobuz din Ploiesti. Eleva la liceul UCECOM Spiru.

Un tanar din Prahova a gasit un card in casa pe care o cumparase. Cati bani a cheltuit in doar cateva ore

Un tanar din Prahova a crezut ca a dat lovitura, dupa ce a gasit un card plin cu bani. intamplare a a facut ca acesta sa achizitioneze o locuinta care avea la purtator si un cadou baban. Ce a facut baiatul cu banii si cat a putut sa cheltuie in doar cateva ore? Un tanar .

Sfarsit cumplit pentru o femeie de 80 de ani din Cluj. A murit arsa intr-un incendiu de vegetatie uscata pe care l-a provocat

O femeie de 80 de ani din localitatea clujeana Samboieini a murit arsa, dupa ce a aprins vegetatia de pe un teren. Am fost sesizati cu privire la producerea unui incident in extravilanul localitatii.

Cine este barbatul care a rapit o fata de 13 ani din Cluj. Legatura incredibila pe care o are cu minora

Politia Romana a activat sistemul de Alerta, rapire copil!, in cazul unei fete de 13 ani. Adolescenta se numeste Daria Maria Puica, iar politistii il suspecteaza ca o ruda a acesteia s-ar face responsabil de o asemenea fapta. Autoritatile sunt acum in cautarea unui tanar de 27 de ani, despre care se crede ca a .

Cum a ajuns o avocata de 72 de ani din Prahova sa fie condamnata la inchisoare. Femeia mai trebuie sa faca munca si in folosul comunitatii la o manastire

Maria Codescu, avocata in cadrul Baroului Prahova, a fost condamnata de Curtea de Apel Ploiesti la inchisoare cu suspendare si munca in folosul comunitatii.

Sibiu: O fata de 11 ani a fost data disparuta dupa ce nu s-a mai intors de la scoala

O fata in varsta de 11 ani din municipiul Medias, judetul Sibiu, a fost data disparuta dupa ce nu s-.

Un sat din Prahova ar putea deveni un obiectiv turistic minunat. E de o frumusete rara, dar aproape imposibil de vizitat din cauza drumurilor- VIDEO

In Romania, exista locuri la care nici nu ne-am gandi! Din pacate, multe dintre ele raman ascunse de ochii turistilor, din cauza infrastructurii. Este si cazul drumurilor care duc spre comuna prahoveana.

Cod galben de ceata in 17 judete din tara

Meteorologii au emis, luni dimineata, mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile in mai multe judete din tara. Potrivit specialistilor, vizibilitatea scade sub 200 de metri, iar izolat chiar sub 50 de metri, scrie Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )