Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politia din Arad, in alerta! Andreea-Ioana, in varsta de 17 ani a disparut de doua zile de acasa

Antena3 Antena3,
Politia din Arad, in alerta! Andreea-Ioana, in varsta de 17 ani a disparut de doua zile de acasa

Politistii din Arad sunt in alerta, dupa ce o tanara de 17 ani a disparut in urma cu doua zile, iar de atunci nimeni nu mai stie nimic de ea. Andreea-Simona Crisovan are 1,60 m. , 55 de kg. , par. continuă pe Antena3

Stirile ProTV: Ce pedeapsa risca tanarul din Arad care a infectat mai multe femei cu HIV

O descoperire terifianta pune pe jar autoritatile din Arad. Mai multe tinere, inclusiv minore, ce au avut de-a face cu un barbat de 30 de ani purtator al virusului HIV trebuie sa-si faca urgent analizele, inspaimantate de gandul ca au fost contaminate.

Un barbat din Arad a chemat o tanara pentru a-i face curatenie in casa. Cand femeia a deschis usa, a inceput cosmarul vietii ei

Un barbat de 50 de ani din Arad a chemat o tanara pentru a-i face curatenie in casa. Acesta a fost arestat preventiv dupa ce femeia l-a acuzat ca asechestrat-o si apoi a violat-o. Femeia s-ar fi.

Peste 5,6 milioane de romani fumeaza zilnic. Varsta medie la care romanii incep sa fumeze - 17 ani

Aproximativ 5,6 milioane de persoane - 27,4% dintre romani - fumeaza zilnic, iar varsta medie la care romanii incep sa fumeze este de 17,9 ani, arata un studiu care a fost facut public, marti, la Bucuresti, scrie Agerpres. Acelasi studiu arata ca 71,5% dintre cei care fumeaza zilnic sunt dependenti de nicotina si fumeaza in prima jumatate de ora dupa ce s-au trezit.

Procurorul general, Bogdan Licu, noi precizari in cazul Dambovita: Politia din Olanda ne ajuta la ancheta

Bogdan Licu, procurorul general al Romaniei, a facut noi precizari cu privire la ancheta din cazul Dambovita. Din pacate, s-au intamplat si asemenea lucruri. Nu mai reiau derularea evenimentelor, a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )