Libnet.ro
UNICEF

06:00

Politia din Hong Kong a lansat gaze lacrimogene impotriva manifestantilor prodemocratie

Adevărul Adevărul,
Politia din Hong Kong a lansat gaze lacrimogene impotriva manifestantilor prodemocratie

Politia din Hong Kong a lansat gaze lacrimogene, miercuri, imediat dupa trecerea in Anul Nou, asupra manifestantilor prodemocratie, care au format lanturi umane si au facut apel la o mare manifestatie, relateaza News. ro. continuă pe Adevărul

Lant uman lung de kilometri si marsuri prin mall-uri. Protestatarii din Hong Kong nu renunta nici macar de Anul Nou(FOTO, VIDEO)

Cateva mii de persoane au format un lant uman lung de cativa kilometri si au blocat unul dintre drumurile principale din Hong Kong, in timp ce grupuri de protestatari anti-Beijing au marsaluit prin mall-uri cer.

Protestele din Hong Kong continua

Un protest impotriva comerciantilor chinezi de pe continent a avut loc astazi, intr-o galerie comerciala din apropiere de Hong Kong, si a avut drept scop exercitarea unor presiuni asupra Guvernului, informeaza arabnews. com.

VIDEO Sfarsit de an cu violente in centrul Parisului. Protestatarii, atacati cu gaze lacrimogene

Pe strazile Parisului au avut loc noi violente, sambata, in cursul unui miting organizat de miscarea Vestelor galbene. Fortele de ordine au intervenit cu gaze lacrimogene in randul protestatarilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )