Libnet.ro
UNICEF

14:00

Politia a identificat si localizat teroristii din Paris: Doi frati franco-algerieni, identificati dupa numerele de la masina. Soferul este un om al strazii

B1 B1,
Politia a identificat si localizat teroristii din Paris: Doi frati franco-algerieni, identificati dupa numerele de la masina. Soferul este un om al strazii

Doi franco-algerieni sunt in vizorul politiei in urma atacului comis la sediul saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo, relateaza lepoint. fr. Cei doi barbati suspecti de 32, respectiv 34 de ani sunt. continuă pe B1

Politia a identificat si localizat teroristii din Paris: Doi frati franco-algerieni, identificati dupa actele de identitate uitate in masina. Soferul este un om al strazii

Doi franco-algerieni sunt in vizorul politiei in urma atacului comis la sediul saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo, relateaza lepoint. fr. Cei doi barbati suspecti de 32, respectiv 34 de ani sunt.

ATENTIE! Imagini SOCANTE: Teroristii din Paris executa un politist cazut la pamant

Cel putin 12 persoane au fost ucise in atacul terorist de miercuri cu arme automate, comis de persoane mascate de la sediul ziarului satiric francez Charlie Hebdo. Martorii au declarat ca doi barbati mascati au intrat in cladire in jurul orei locale.

Un membru al gruparii Stat Islamic lauda atentatul din Paris: Leii Islamului l-au razbunat pe Profet

Un membru sirian al gruparii jihadiste Statul Islamic a salutat atacul sangeros comis miercuri la sediul saptamanalului Charlie Hebdo, din Paris, soldat cu 12 morti si 11 raniti, declarand ca a fost o.

Ultimele INFORMATII din Paris: Democratia franceza a fost ATACATA! Un miting urias va avea loc in aceasta seara in Place de la Republique

Imamul moscheei din Paris, Dalil Boubakeur, a condamnat atacul terorist, pe care l-a numit o adevarata declaratie de razboiCondamnam cu fermitatea asemenea acte si vom colabora cu autoritatile pentru aducerea.

Ce mesaje au transmis Hollande, Cameron, Iohannis si Ponta cu privire la atacul din Paris

Presedintele Frantei, Francois Holllande, dar si omologii acestuia din Marea Britanie si Romania, si-au exprimat regretele cu privire la atacul din Paris asupra sediului publicatiei satirice Charlie Hebdo, in urma caruia au murit cel putin 12 persoane.

Reactii vehemente pe Facebook dupa masacrul din Paris: 'Acestia nu sunt musulmani. Sunt criminali!

In subsolul caricaturii care a dus la masacrul din Paris, in urma caruia au fost ucisi cu sange rece cel putin 12 oameni , utilizatorii Facebook condamna vehement atacurile: Libertatea de exprimare plange, Marine Le Pene liderul.

Atac cu arme automate la sediul unui ziar din Paris, soldat cu victime

Sediul ziarului satiric Charlie Hebdo din Paris a fost vizat miercuri de un atac cu arme automate, comis de persoane mascate si soldat cu victime, relateaza cotidianul francez 20 Minutes in editia electronica.

Charb, directorul saptamanalului Charlie Hebdo, ucis miercuri in atacul terorist din Paris: Prefer sa mor in picioare decat sa traiesc in genunchi

Este poate putin pompos ce o sa va spun, dar prefer sa mor in picioare decat sa traiesc in genunchi, declara, in urma cu doi ani, Stephane Charbonnier, alias Charb, caricaturist si director al Charlie Hebdo, ucis miercuri in atentatul terorist asupra saptamanalului de satira.

Martor roman la atacul din Paris: S-a tras foarte mult. Totul a durat cam 10 minute. Toata lumea fugea

Un roman stabilit la Paris a fost martor la tragedia petrecuta miercuri la sediul publicatiei Charlie Hebdo. Alexandru Serban spune ca a auzit foarte multe focuri de arma, iar operatiunea a durat aproximativ 10.

VIDEO Imaginile teribile inregistrate in timpul atacului armat din Paris

Sediul saptamanalului francez de satira Charlie Hebdo, cunoscut pentru publicarea unor caricaturi ale profetului Mahomed, a fost atacat miercuri de mai multi indivizi mascati. Primele imagini video din timpul atacului surprind focuri de arme automate printre care se aud voci strigand Allah Akbar Alah e mare). Unul dintre clipuri surprinde momentul terifiant in care unul din atacatori pare ca impusca in cap un barbat ce pare a fi un politist ranit si aflat la pamant.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2204 seconds )