Libnet.ro
UNICEF

14:30

Politia italiana a confiscat vilele unuia dintre cele mai mari clanuri mafiote din Italia

Hotnews Hotnews,
 Politia italiana a confiscat vilele unuia dintre cele mai mari clanuri mafiote din Italia

Politia italiana a confiscat marti opt vile de lux construite ilegal in Roma de catre cea mai infama si inradacinata grupare mafiota, intr-o actiune care a implicat circa 600 de politisti, scrie Reuters. Primarul orasului, Virginia Raggi, care a urmarit operatiunea impotriva mafiotilor din clanul Casamonica, a declarat ca proprietatile vor fi demolate pana la sfarsitul anului. continuă pe Hotnews

Mircea Cartarescu a primit Premiul Thomas Mann, unul dintre cele mai mari premii ale literaturii germane

Scriitorul Mircea Cartarescu a primit, sambata seara, Premiul Thomas Mann 2018, unul dintre cele mai mari premii ale literaturii germane. La ceremonia din orasul Lubeck au participat scriitorul si traducatorul Ernest Wichner care a tinut Laudatio, poetul si editorul Michael Kruger care a citit discursul de multumire, editorul austriac Herbert Ohrlinger si traducatoarea suedeza Inger Johansson. Scriitorul Mircea Cartarescu a scris pe pagina lui de Facebook ca la ceremonie au participat si presedintele Societatii Thomas Mann si primarul orasului Lubeck.

ATENTIE, romani! La final de decembrie, DISPARE una dintre cele mai utilizate bancnote

Bancnota de 500 de euro nu se va mai tipari, incepand de anul viitor, potrivit datelor Bancii Centrale Europene BCE). Totusi, aceasta va putea fi folosita in continuare pentru efectuarea platilor si.

Business report: Bilantul autostrazilor nainte de venirea iernii: Strabag, Pizzarotti si Aktor raporteaza cele mai mari progrese pe santiere; Subventionarea bogatilor. Bucurestenii achita unul dintre cele mai mici preturi la gigacalorie; Cine sunt benefi

Cresterea dobanzilor a adus castiguri impresionante bancilor. in noua luni profiturile sunt mai mari decat in tot anul 2017. Profitul net al sistemului bancar la sfarsitul lunii septembrie 2018 a fost de 5,74 miliarde de lei. Cine creeaza si desfiinteaza locurile de munca din economie. Distrugerea creativa si distrugerea. Companiile noi si tinere au o contributie disproportionat de mare atat la creearea cat si la distrugerea locurilor de munca.

O romanca absolventa de Drept, finalista la unul dintre cele mai mari concursuri de frumusete din lume

Originara din Pitesti si absolventa a Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti, Andreea Coman 25 de ani) participa in perioada 19 noiembrie-7 decembrie la concursul Miss Supranational din Polonia, unul dintre cele cinci concursuri de top mondial de profil. La competitie participa peste 80 de concurente din toata lumea.

Lucrarile unuia dintre cei mai bine vanduti graficieni romani, expuse la Muzeul de Arta Vizuala din Galati

Expozitia In memoriam, marcheaza un deceniu de la moartea graficianului Marcel Chirnoaga, ale carui lucrari se regasesc in colectii publice si private din toata lumea. Cele mai cunoscute lucrari ale acestuia sunt gravurile din ciclul Apocalipsa, considerate de critici una dintre cele mai reusite cautari artistice ale chipului Raului.

FOTO Aventurile unei romance in Egipt. Ce trebuie sa stie turistii: Oamenii sar pe tine sa le cumperi marfa. Toti cer bacsis pentru cele mai marunte lucruri

Experienta unei turiste romance in Egipt le arata amatorilor de sejururi ce trebuie sa stie despre unul dintre cele mai vizitate locuri de pe planeta.

Demi Moore, la 56 de ani: 3 casnicii, o silueta de balerina si multe operatii estetice. E una dintre cele mai cunoscute actrite de la Hollywood!

E una dintre cele mai cunoscute actrite de la Hollywood, avand in palmaresul sau zeci de roluri de succes si doua nominalizari la Globurile de Aur. Zilele trecute, Demi Moore a implinit 56 de ani, varsta.

FOTO Cum arata Evul Mediu in Romania secolului XXI. Imagini crunte surprinse in cele mai sarace sate, unde oamenii abia razbat din noroaie

De aproape un an, o tanara din Bucuresti a renuntat la viata comoda si s-a mutat intr-una dintre cele mai sarace zone ale Romaniei pentru a veni in sprijinul oamenilor sarmani. Experientele pe care le traieste in noua ei existenta sunt ravasitoare.

Cele mai socante haine purtate de Kim Kardashian in ultimele luni

Kim Kardashian si surorile sale au creat o insterie in randul oamenilor si au strans in jurul lor milioane de urmaritori. Fiecare tinuta pe care o imbraca Kim Kardashian devine o inspiratie pentru tinerele care viseaza cu ochii deschisi sa traiasca o viata ca a divei. Iata mai jos cateva dintre cele mai memorabile tinute ale lui Kim.

Cum a aparut Ducesa Meghan la unul dintre cele mai importante evenimente din Marea Britanie FOTO

Meghan Markle a participat pentru prima data alaturi de sotul ei, Printul Harry, la Royal Variety Performance, eveniment deosebit de important in Marea Britanie, si a reusit sa acapareze toata atentia. Totusi, criticii de moda nu au uitat de aparitia de anul trecut a Ducesei de Cambridge, unii fiind de parere ca a fost mai reusita.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )