Libnet.ro
UNICEF

09:30

Politia lamureste noul Cod rutier. Cea mai mare amenda: 9.600 lei

Antena3 Antena3,
Politia lamureste noul Cod rutier. Cea mai mare amenda: 9.600 lei

Cea mai mare amenda pentru circulatie este in scadere cu 40%, de la 16. 000 lei la 9. 600 de lei, dupa scandalul iscat in jurul noului proiect de Cod rutier. Totusi, aceasta este la stadiul de propunere, fiind o. continuă pe Antena3

Scandalul a scazut penalizarile din noul Cod rutier. Cea mai mare amenda: 9.600 de lei

Cea mai mare amenda pentru circulatie este in scadere cu 40%, de la 16. 000 lei la 9. 600 de lei, dupa scandalul iscat in jurul noului proiect de Cod rutier. Totusi, aceasta este la stadiul de propunere, fiind o.

Noul Cod Rutier nu va fi introdus pe ordinea de zi a guvernului mai devreme de doua saptamani - Crin Antonescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a precizat vineri ca la nivelul conducerii liberalilor s-a decis ca noul Cod Rutier sa nu fie introdus pe ordinea de zi a guvernului in urmatoarele doua saptamani, pentru a oferi mai mult timp dezbaterii publice.

Pauza de ras cu TimesNewRoman: Pervers! Ponta a strecurat n noul Cod Rutier un articol care permite exploatarea aurului cu cianuri

Pervers! Ponta a strecurat in noul Cod Rutier un articol care permite exploatarea aurului cu cianuriTurism in Ferentari: Cartierul va fi promovat ca regiunea din Europa cu cei mai multi mexicaniRevolutie in medicina! Primul transplant de amigdale din lume, incheiat cu succes la CaracalMita in Liga II! Antrenorul Unirii Tarlungeni acuza Rapidul ca a cumparat arbitrul cu bonuri de masaRomanii il acuza pe Ion Ficior de dublu genocid: A fost si tortionar, si administrator de bloc!.

Sanctiunile din noul Cod Rutier se imblanzesc

Unele sanctiuni propuse pentru noul Cod Rutier saptamana trecuta sunt prea mari si nu pot fi probate in instanta, din acest motiv MAI le va reevalua.

Lufthansa face cea mai mare comanda din istoria sa, 19 mld. dolari

Deutsche Lufthansa a comandat 59 de avioane Boeing si Airbus de dimensiuni mari, in valoare de 19 miliarde de dolari, cea mai mare achizitie de aeronave efectuata vreodata de operatorul aerian german, transmite Bloomberg.

Lufthansa a lansat cea mai mare comanda din istoria sa

Compania aeriana germana Deutsche Lufthansa AG a anuntat, ieri, cea mai mare comanda din istoria sa pentru 59 de avioane de pasageri produse de Boeing si Airbus, in valoare de 14 miliarde de euro.

Lufthansa face cea mai mare comanda de avioane din istoria sa

Compania Deutsche Lufthansa a comandat 59 de avioane Boeing si Airbus de dimensiuni mari, in valoare de 19 miliarde de dolari, cea mai mare achizitie de aeronave efectuata vreodata de operatorul aerian german,.

Romania ocupa locul 45 in topul tarilor cu cea mai mare libertate economica din lume

Romania se afla pe locul 45 in topul tarilor cu cea mai mare libertate economica din lume, avand un scor de 7,32 de puncte din 10. Tara noastra se afla in crestere cu 6 locuri fata de 2012, cand avea un.

Romania ocupa locul 45 in topul tarilor cu cea mai mare libertate economica din lume.

Romania se afla pe locul 45 in topul tarilor cu cea mai mare libertate economica din lume, potrivit unui clasament citat de b1. ro. Pe primul loc se afla Hong Kong, cu un scor de 8,97 din 10 puncte, fiind urmat de Singapore, Noua Zeelanda, Elvetia, Emiratele Arabe Unite, Insulele Mauritius, Finlanda, Bahrein, Canada si Australia. Tara noastra se afla in crestere cu 6 locuri fata de 2012, cand avea un scor de 7,28 puncte, potrivit institutului canadian de cercetare Fraser. Raportul anual Economic .

Lufthansa cumpara avioane Boeing si Airbus de 19 miliarde de dolari: Comanda, cea mai mare din istoria companiei

Compania Deutsche Lufthansa a comandat 59 de avioane Boeing si Airbus de dimensiuni mari, in valoare de 19 miliarde de dolari. Aceasta este cea mai mare achizitie de aeronave efectuata vreodata de operatorul aerian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )