Libnet.ro
UNICEF

09:30

Lufthansa face cea mai mare comanda de avioane din istoria sa

Antena3 Antena3,
Lufthansa face cea mai mare comanda de avioane din istoria sa

Compania Deutsche Lufthansa a comandat 59 de avioane Boeing si Airbus de dimensiuni mari, in valoare de 19 miliarde de dolari, cea mai mare achizitie de aeronave efectuata vreodata de operatorul aerian german,. continuă pe Antena3

Romania ocupa locul 45 in topul tarilor cu cea mai mare libertate economica din lume

Romania se afla pe locul 45 in topul tarilor cu cea mai mare libertate economica din lume, avand un scor de 7,32 de puncte din 10. Tara noastra se afla in crestere cu 6 locuri fata de 2012, cand avea un.

Romania ocupa locul 45 in topul tarilor cu cea mai mare libertate economica din lume.

Romania se afla pe locul 45 in topul tarilor cu cea mai mare libertate economica din lume, potrivit unui clasament citat de b1. ro. Pe primul loc se afla Hong Kong, cu un scor de 8,97 din 10 puncte, fiind urmat de Singapore, Noua Zeelanda, Elvetia, Emiratele Arabe Unite, Insulele Mauritius, Finlanda, Bahrein, Canada si Australia. Tara noastra se afla in crestere cu 6 locuri fata de 2012, cand avea un scor de 7,28 puncte, potrivit institutului canadian de cercetare Fraser. Raportul anual Economic .

Lufthansa cumpara avioane Boeing si Airbus de 19 miliarde de dolari: Comanda, cea mai mare din istoria companiei

Compania Deutsche Lufthansa a comandat 59 de avioane Boeing si Airbus de dimensiuni mari, in valoare de 19 miliarde de dolari. Aceasta este cea mai mare achizitie de aeronave efectuata vreodata de operatorul aerian.

Sondaj. Care este cea mai mare problema a Romaniei

Lipsa locurilor de munca este cea mai mare problema cu care se confrunta tara noastra in acest moment, cred romanii. 21 la suta dintre respondentii sondajului realizat de Avangarde cred ca somajul este.

FOTO VIDEO Start al lucrarilor la cea mai mare groapa de gunoi din judetul Olt

Pe raza comunei Balteni din judetul Olt au demarat, marti 17 septembrie, lucrarile pentru amenajarea celui mai mare depozit pentru colectarea deseurilor din judet. Fiind cea mai importanta investitie pe mediu din judetul Olt, depozitul de deseuri de la Balteni ar trebui finalizat pana in luna ianuarie 2015, suma proiectului ridicandu-se la 39,3 milioane euro fonduri europene in mare parte.

Piata auto din Romania: Cea mai mare crestere din Europa in august!.

Piata auto din Romania a inregistrat in luna august cel mai bun rezultat din acest an. Cresterea cu 25,5%, la 6. 300 unitati, a fost cea mai mare din Europa in luna august, in contextul in care piata europeana s-a contractat cu 5%, potrivit Mediafax. Vanzarile auto din UE au coborat in august la 653. 900 unitati, fata de 688. 200 in perioada corespunzatoare a anului trecut, dupa o crestere de 4,9% in iulie, potrivit datelor prezentate marti de Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile .

China a inaugurat aeroportul civil situat la cea mai mare altitudine din lume

Aeroportul civil situat la cea mai mare altitudine din lume a fost inaugurat ieri, in China, in provincia Sichuan sud-vest), conform Agerpres.

Aeroportul civil situat la cea mai mare altitudine din lume, inaugurat in China

Chinezii au inaugurat aeroportul civil situat la cea mai mare altitudine din lume, in provincia Sichuan, la 4. 411 de metri deasupra nivelului marii. Aeroportul Daocheng Yading, din comitatulDaocheng, a doborat.

Cea mai mare familie din Marea Britanie asteapta cel de al 17-lea copil: Cuplul care a avut un bebelus la fiecare 17 luni

Cea mai mare familie din Marea Britanie numara 16 membri si il asteapta pe al 17-lea, relateaza Daily Mail. Sue Radford, care a nascut in urma cu 11 luni, este din nou insarcinata si va aduce pe lume.

Record pe piata vinului: Romania va avea anul acesta cea mai mare productie de struguri din ultimii 3 ani

Romania va avea anul acesta un record al ultimilor trei ani din punct de vedere al productiei de struguri si de vin, producatorii estimand o crestere de cel putin 20% fata de 2012, respectiv peste 4 mil. hectolitri, anunta Patronatul National al Viei.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )