Libnet.ro
UNICEF

22:15

Politia a prins doi hoti care au inghesuit mai multe oi intr-un autoturism

Adevărul Adevărul,
Politia a prins doi hoti care au inghesuit mai multe oi intr-un autoturism

Politistii din Merei i-au retinut pe hotii care, in urma cu trei luni, au dat iama in turma unui crescator de ovine din Ulmeni. in timp ce treceau pe langa animalele care pasteau pe marginea drumului, profitand de lipsa stapanului, au inghesuit trei oi in autoturism si s-au facut repede nevazuti. continuă pe Adevărul

Particule radioactive suspecte, detectate in mai multe tari din Europa. Una dintre ipotezele speculate este ca Rusia ar fi efectuat un test nuclear secret

Particule radioactive suspecte, care nu se gasesc, in mod natural, in natura, au fost descoperite in nordul Norvegiei, acestea deplalsandu-se, treptat, spre mai multe tari din Europa, precum Polonia, Cehia, Germania, Franta si Spania.

Cod galben de ceata si polei in judete din Moldova si Transilvania. in zonele de munte din mai multe judete se va inregistra viscol

Agentia Nationala de Meteorologie ANM) a emis pentru marti dimineata, mai multe atentionari de cod galben de ceata si polei, valabile in sase judete din Moldova si Transilvania. in alte doua judete din Moldova se vor inregistra intensificari ale vantului, in urmatoarele ore.

Imagini TERIFIANTE intr-o padure din Iasi! Mai multe caprioare se zbat in laturi puse de braconieri (VIDEO)

Mai multe caprioare se zbat intr-o padure din Iasi din cauza capcanelor puse de braconieri. Cateva imagini terifiante au fost surprinse de cativa tineri aflati in drumetie in padurea.

VIDEO Proteste impotriva politicienilor corupti la Paris si in mai multe orase din Franta

Francezii au iesit duminica in strada la Paris si in mai multe orase din tara, pentru a denunta coruptia alesilor, relateaza Le Monde. Potrivit publicatiei citate, sute de oameni s-au adunat in cursul dupa-amiezii in Place de la Republique din capitala franceza, dintre mesajele scandate sau afisate de acestia remarcandu-se: Parisul cere abolirea privilegiilor, Stop coruptiei si impunitatii politicienilor, Un pic de etica in politica noastra.

VIDEO Proteste impotriva coruptiei alesilor la Paris si in mai multe orase din Franta: 2.000 de persoane au manifestat in capitala franceza

Francezii au iesit duminica in strada la Paris si in mai multe orase din tara, pentru a denunta coruptia alesilor, relateaza Le Monde. Potrivit presei franceze, aproape 2. 000 de oameni s-au adunat in cursul dupa-amiezii in Place de la Republique din capitala franceza, dintre mesajele scandate sau afisate de acestia remarcandu-se: Parisul cere abolirea privilegiilor, Stop coruptiei si impunitatii politicienilor, Un pic de etica in politica noastra.

ANM: Cod galben de ninsoare in mai multe judete. Trafic ingreunat pe Transalpina, din cauza zapezii; sase utilaje actioneaza in zona

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, cod galben de ninsoare pentru cinci judete, precum si atentionari noi de ceata pentru mai multe judete din estul tarii. Traficul pe drumul national DN) 67C, Transalpina, Novaci - Ranca, se desfasoara, duminica, in conditii de iarna, zapada depusa pe carosabil masurand pana la trei centimetri.

Lumea intre doi TIRANI: Topul celor mai tineri si celor mai varstnici lideri ai planetei. Kim Jong-un si Robert Mugabe - la extreme

International Business Times a dat marti publicitatii un top al celor mai tineri, dar si celor mai varstnici oameni care conduc lumea la ora actuala. Lumea se sprijina pe o axa aflata intre 34 si 93.

Domnitorul cu cele mai multe domnii pe tronul Tarii Romanesti. I-a depasit pe Mircea cel Batran sau Vlad Tepes

Cu siguranta, domnitori precum Mircea cel Batran, Vlad Tepes sau Petru Cercel au marcat istoria Tarii Romanesti prin faptele lor de vitejie sau printre proiecte indraznete care au facut din Targoviste un important centru comercial. Cu toate acestea, unul dintre conducatori se remarca prin numarul mare de domnii pe care le-a avut pe tronul Tarii Romanesti.

Domnitorul cu cele mai multe domnii pe tronul Tarii Romanesti. I-a depasit pe Mircea cel Batran si pe Vlad Tepes

Cu siguranta, domnitori precum Mircea cel Batran, Vlad Tepes si Petru Cercel au marcat istoria Tarii Romanesti prin faptele lor de vitejie sau prin proiecte indraznete care au facut din Targoviste un important centru comercial. Cu toate acestea, unul dintre conducatori se remarca prin numarul mare de domnii pe care le-a avut pe tronul Tarii Romanesti.

Spre o Uniune Europeana in mai multe viteze

Temerile ca Uniunea Europenana se intreapta spre o structura cu geometrie variabila se intetesc in randul statelor nou intrate in UE, mai ales dupa invitatia presedintelui francez Francois Hollande adresata liderii politici din Germania, Spania si Italia pentru a se vor reuni pe 6 martie la Versailles.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )