Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cod galben de ceata si polei in judete din Moldova si Transilvania. in zonele de munte din mai multe judete se va inregistra viscol

România Liberă România Liberă,
Cod galben de ceata si polei in judete din Moldova si Transilvania. in zonele de munte din mai multe judete se va inregistra viscol

Agentia Nationala de Meteorologie ANM) a emis pentru marti dimineata, mai multe atentionari de cod galben de ceata si polei, valabile in sase judete din Moldova si Transilvania. in alte doua judete din Moldova se vor inregistra intensificari ale vantului, in urmatoarele ore. continuă pe România Liberă

Cod galben de ceata si polei in judete din Moldova si Transilvania

Agentia Nationala de Meteorologie ANM) a emis pentru marti dimineata, mai multe atentionari de cod galben de ceata si polei, valabile in sase judete din Moldova si Transilvania. in alte doua judete din Moldova se vor inregistra intensificari ale vantului, in urmatoarele ore.

Atentionari Cod galben de ceata, polei si viscol. Opt judete sunt sub avertizare

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti dimineata, noi atentionari cod galben de ceata, pentru judetul Vaslui, dar si de polei, pentru Bistrita-Nasaud, precum si de viscol, pentru Neamt si Suceava, numarul judetelor aflate sub avertizare ajungand la opt.

Noua judete sub cod galben de ceata, alte cinci sub atentionare de polei

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata dimineata, cod galben de ceata pentru noua judete, precum si o atentionare de polei pentru alte cinci.

UPDATE Cod galben de ceata si de ninsori in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a actualizat atentionarile cod galben de ceata, emitand unele noi pentru judetele Vaslui, Botosani, Neamt si Iasi. De asemenea, a fost emis si cod galben de ninsori pentru cinci judete.

Cod galben de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni dimineata, avertizari Cod galben de ceata pentru judetele Bihor, Arad, Salaj, Satu Mare, Maramures, Covasna, Valcea si Gorj, unde vizibiltitatea este, izolat, si sub 50 de metri, si exista conditii de formare a poleiului.

Trei judete sub cod galben de ceata, dar maximele ajung astazi si pana 10 grade

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, in aceasta dimineata, atentionari cod galben de ceata valabil pentru judetele Iasi, Maramures, si Harghita. in aceste regiuni, izolat, vizibilitate este si sub 50 de metri.

Cod galben de ceata si polei, in sapte judete din Transilvania

Agentia Nationala de Meteorologie ANM) a emis un cod galben de ceata si polei valabil in sate judete din zona Transilvaniei. Meteorologii au emis aceasta atentionare de ceata pana la ora 11. 00, in judetul Covasna, unde vizibilitatea va scadea la 200 de metri si izolat, sub 50 de metri. De asemenea, va fi ceata si in zna de campie a judetului Gorj.

Noua judete sub Cod galben de viscol, alte cinci sunt sub atentionare de ceata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti dimineata, noi atentionari Cod galben de viscol, pentru judetele Cluj, Bistrita-Nasaud si Maramures, numarul total al judetelor vizate de avertizari ale ANM ajungand la paisprezece.

Alerta meteo! Cod galben de ceata in opt judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata dimineata, atentionari cod galben de ceata pentru judetele Maramures, Cluj, Salaj, Satu Mare, Alba, Harghita, Valcea si Caras-Severin.

COD GALBEN de ceata pentru judetele Harghita, Iasi si Maramures. Vizibilitate sub 50 de metri mai multe drumuri

Atentionarea cod galben de ceata pentru judetul Harghita este in vigoare pana la ora 11. 00, pentru Iasi pana la ora 9. 30, iar pentru Maramures pana la ora 10. Ceata va determina scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 metri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )