Libnet.ro
UNICEF

20:15

Politia reaminteste ca din 20 mai intra n vigoare prevederile care permit suspendarea nmatricularii unui vehicul fara ITP valabila

Hotnews Hotnews,
 Politia reaminteste ca din 20 mai intra n vigoare prevederile care permit suspendarea nmatricularii unui vehicul fara ITP valabila

Politia reaminteste ca din 20 mai intra in vigoare prevederile care permit suspendarea inmatricularii unui vehicul fara Inspectie Tehnica Periodica ITP) valabila, precum si daca vehiculul nu a fost inscris pe numele propietarului de drept la 90 de zile de la achizitionarea lui. continuă pe Hotnews

Se schimba regulile privind ITP-ul! POLITIA a facut anuntul! Toti SOFERII sunt vizati

Politia reaminteste ca din 20 mai intra in vigoare o serie de prevederi care modifica OUG 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice din Romania. Noile prevederi permit suspendarea inmatricularii unui ve.

Se schimba regulile! Cum se ia ITP-ul din 20 mai

Incepand cu data de 20 mai, regulile ce tin de obtinerea ITP-ului se vor schimba radical. Astfel, de la data stabilita, soferii care nu isi inregistreaza masina pe numele lor intr-un interval de 90 de.

Alegeri locale Chisinau. Vasile Costiuc: Campania pentru alegerile din 20 mai este compromisa

Campania electorala pentru alegerile locale noi din 20 mai este compromisa, spune candidatul Partidului Democratia Acasa la functia de primar general al municipiului Chisinau, Vasile Costiuc. Potrivit lui, mai multi concurenti electorali au incalcat legea, au abuzat de resursele administrative, iar o parte dintre institutii media, desi au declarat ca nu reflecta campania, promoveaza insistent activitatile unor concurenti electorali in parte.

Subietele zilei:Litoralul contrastelor: milionari aroganti, drogati n coma, ruine; Cea mai noua metoda prin care Politia Romna i prinde pe vitezomani; Ce pensii ar fi meritat cei 9.000 de pensionari speciali civili

Garzile medicilor ar putea fi scoase din categoria sporurilor plafonate. Premierul Viorica Dancila a spus, intr-un interviu ca in urma discutiilor de la Guvern cu managerii de spitale a fost aprobat. Ce pensii ar fi meritat cei 9. 000 de pensionari speciali civili, doar in baza contributiei lor: de patru ori mai mici decat au luat. Peste 9. 000 de civili au luat pensie speciala in decembrie 2017, iar printre ei se numara.

Avertizare meteo: Localitati din noua judete intra sub Cod galben de ploaie si descarcari electrice

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ploaie si descarcari electrice valabile pentru mai multe localitati din judetele Bihor, Caras-Severin,.

Loto. S-a castigat premiul la Loto 5 din 40 la extragerea din 6 mai

Loto. Loteria Romana a anuntat ca s-a castigat premiul la LOTO 5 din 40 la extragerea din 6 mai. Valoarea totata a castigului se ridica la peste 118. 000 de lei, insa numai doi norocosi au ghicit numere.

Rezultate loto 6 din 49 din 6 mai. Numerele extrase si care aduc castiguri sunt...

Duminica, 6 mai, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc dupa ce la tragerile loto de joi, 3 mai, Loteria Romana a acordat 14. 529 de castiguri in valoare totala de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2697 seconds )