Libnet.ro
UNICEF

12:00

Politia Romana a lucrat la un program gratuit pentru recuperarea datelor blocate prin virusi de tip ransomware

Antena3 Antena3,
Politia Romana a lucrat la un program gratuit pentru recuperarea datelor blocate prin virusi de tip ransomware

Politia Romana, cu sprijinul Europol, Bitdefender si al altor institutii de aplicare a legii, a lucrat la dezvoltarea unui utilitar gratuit pentru recuperarea datelor blocate, destinat victimelor celei mai recente. continuă pe Antena3

Bitdefender a lansat un decriptor gratuit de date, destinat victimelor atacurilor ransomware GandCrab

Bitdefender, cu sprijinul Europol, Politiei Romane si altor institutii de aplicare a legii, precum FBI, a dezvoltat un utilitar gratuit pentru recuperarea datelor blocate, destinat victimelor celei mai recente versiuni a clasei de ransomware GandCrab.

Cum arata noua Dacia Logan pentru Politia Romana si de ce e speciala

Politia Romana a primit mai multe autospeciale Dacia Logan, dotate, in sfarsit, cu echipament adecvat pentru misiunile pe care le executa. Masinile sunt noi si au costat mai putin decat.

VIDEO Politia Romana si-a tras masini in stil american: cum arata autospeciala cu un compartiment total separat pentru persoanele retinute si monitorizare video

Politia Romana are in dotare o masina proiectata cu mai multa atentie pentru misiunile pe care le executa. Este vorba de o compartimentare speciala, asemanatoare cu cea pe care o au masinile departamentelor similare de Occident.

Decizie neasteptata in dosarul interlopului care a umilit Politia Romana si DIICOT!

Celebrul interlop Ghenosu, care a facut de ras Politia Romana si DIICOT, scapandu-le printre degete oamenilor legii, a primit o veste la care nu se astepta. Citeste continuarea.

Politia Romana: Copiii sunt victime in 1 din 3 accidente cu pietoni

Aproape intr-o treime din accidentele cu pietoni sunt implicati copii, probabilitatea de deces in cazul in care impactul are loc la o viteza a vehiculului de 50 km/h fiind de 90% sau chiar mai mult, se arata in Buletinul sigurantei rutiere, publicat recent de Politia Romana.

Politia Romana, avertisment pe Facebook: Nu toti cei pe care ii intalnim pe internet ne vor binele

Politia Romana atrage atentia cetatenilor privind noi tentative de santaj in mediul online, de data aceasta fiind vizati cei care isi cauta perechea in mediul virtual. Ma iubeste, nu ma.

Bitdefender a dezvoltat un decriptor pentru GandCrab, cel mai raspndit ransomware din lume

Bitdefender, cu sprijinul Europol, Politiei Romane si altor institutii de aplicare a legii, precum FBI, a dezvoltat un utilitar gratuit pentru recuperarea datelor blocate, destinat victimelor celei mai recente versiuni a clasei de ransomware GandCrab. Acesta a infectat pana acum jumatate de milion de victime, iar kiturile de decriptare pentru versiunile anterioare au fost descarcate de 114. 000 de utilizatori, care nu au mai platit astfel zeci de milioane de euro atacatorilor.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )