Libnet.ro
UNICEF

14:03

Politia Romana, mesaj important inainte de Black Friday! Toti romanii trebuie sa afle imediat asta

Playtech Playtech,
Politia Romana, mesaj important inainte de Black Friday! Toti romanii trebuie sa afle imediat asta

Autoritatile le-au transmis romanilor un mesaj deosebit de important, in ajunul mult asteptatului Black Friday. Toti cei care planuiesc sa profite de reducerile afisate de site-uri cu acest prilej trebuie sa fie cu mare bagare de seama. De aceea, Politia Romana le-a transmis si amatorilor de shopping online, un avertisment, in ceea ce-i priveste pe . continuă pe Playtech

Reduceri si inainte de Black Friday. Suma uriasa cheltuita de o femeie pe parfumuri

Unul dintre cei mai mari retaileri online din Romania a avut, saptamana aceasta, 24 de ore de mari reduceri de test, ca sa vada potentialul pietei pentru acest Black Friday.

De ce eMAG inchide site-ul inainte de Black Friday, fenomen fara precedent

Pe cat de flexibil e comertul online, pe atat de ciudata e decizia eMAG de-a inchide site-ul inainte de Black Friday. Acum, campania debuteaza pe 15 noiembrie, dimineata. in noaptea dintre.

Ofertele eMAG de care sa profiti chiar si inainte de Black Friday

Cu doar cateva zile inainte de Black Friday, merita trecute in revista cateva oferte eMAG de care sa tii cont. Poti urmari aceste produse si pe 15 noiembrie, posibil sa mai scada.

eMAG reduceri. 3 combine frigorifice si la jumatate de pret inainte de Black Friday 2019

EMAG reduceri combine frigorifice. Magazinul online emag. ro are oferte excelente la combine frigorifice inainte de Black Friday 2019.

eMag deschide un nou showroom, chiar cu o zi inainte de Black Friday

Pe 14 noiembrie, cu doar o zi inainte de Black Friday, eMAG va inaugura un nou showroom, cu o suprafata de aproximativ 500 de metri patrati unde vor fi expuse 1. 000 de produse, cu o zona speciala 15 top products dedicata celor mai noi produse ale momentului.

BLACK FRIDAY 2019. Directorul general al ANPC, mesaj pentru romani in perioada marilor reduceri de preturi

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) recomanda cumparatorilor sa se informeze cat mai complet asupra produselor pe care intentioneaza sa le achizitioneze, in.

Secretul eMAG sa prinzi reducerile explozive de Black Friday

EMAG incepe Black Friday pe 15 noiembrie. Dar are un secret pe care, daca il stii, prinzi reducerile inainte altora. Sunt cativa pasi simpli de urmat, asa ca ti i-am adunat aici. eMAG tine secreta ora de incepere a Black Friday. Face asta inca din 2012, ca sa nu sara toata lumea pe site intr-o .

Cum a aparut Black Friday si cand a debutat la eMAG in Romania

In prezent, Black Friday este cel mai important eveniment de vanzari din timpul anului. Istoria evenimentului e incerta si, in timp, a fost incarcata cu tot felul de.

Surpriza Digi pentru Black Friday: reducerile pe care se bat romanii

Grupul Digi |RCS-RDS sustine ca e oaia neagra de acest Black Friday. Ar putea fi o gluma ca toti oamenii sunt oi ca sar pe reduceri. Chiar si asa, va avea o campanie pentru perioada asta.

Black Friday 2019 Atentionari in privinta reducerilor la ofertele telecom: Patru aspecte pe care ar trebui sa le verifice consumatorii

Pentru ca de Black Friday piata online este inundata de oferte speciale, iar operatorii de comunicatii vin cu o gama larga de oferte speciale de telefonie, internet sau televiziune, Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM) a atentionat joi utilizatorii sa se informeze atent inainte de a face orice achizitie, astfel incat sa aleaga produsul sau oferta telecom care corespunde cel mai bine nevoilor lor. Autoritatea a enumerat patru aspecte pe care utilizatorii ar trebui sa le verifice, printre care: costul lunar al abonamentului care faciliteaza achizitionarea echipamentelor la preturi reduse sau gratuite, dar si intervalul exact in care ar urma sa beneficieze de reduceri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:03

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )