Libnet.ro
UNICEF

17:00

Surpriza Digi pentru Black Friday: reducerile pe care se bat romanii

Playtech Playtech,
Surpriza Digi pentru Black Friday: reducerile pe care se bat romanii

Grupul Digi |RCS-RDS sustine ca e oaia neagra de acest Black Friday. Ar putea fi o gluma ca toti oamenii sunt oi ca sar pe reduceri. Chiar si asa, va avea o campanie pentru perioada asta. continuă pe Playtech

Truc pentru Black Friday la eMAG: cum prinzi reducerile inaintea altora

In mai putin de 24 de ore, eMAG da drumul promotiilor de Black Friday. Si ar fi bine sa tii cont de niste sfaturi. Asa nu ajungi in situatia in care altcineva pune mana pe produsul pe.

Pregatiri intense pentru Black Friday

La inceput reducerile de preturi de Black Friday erau aplicate in special la cateva sute de produse .

Ultima zi de Black Friday: magazinul care concureaza eMAG la reduceri

In timp ce eMAG pregateste Black Friday pentru 15 noiembrie, un alt magazin a facut fix invers: reduceri inainte de campania eMAG. Si pentru cei pasionati de electronice sunt o multime de.

Bonami: oferte tentante pentru Black Friday

Bonami da startul reducerilor de Black Friday. Anul acesta clientii se vor bucura de doua weekenduri cu reduceri, conform traditiei: unul specific pietei romanesti, respectiv 15-17 noiembrie, si cel international, intre 29 noiembrie si 1 decembrie.

Top strategii de email marketing pentru Black Friday

De Black Friday, ca in orice promotie, este esential ce s-a intamplat inainte de inceputul acesteia, ce se intampla in timpul promotiei, dar si mai importanta este consolidarea pentru urmatoarea campanie, indiferent de rezultatele actuale, sustin specialistii unei agentii de email marketing.

Avertismentul politistilor pentru BLACK FRIDAY! Cum sa eviti tepele la cumparaturile online

Politia recomanda cetatenilor care vor sa achizitioneze produse in mediul online sa se asigure ca firmele sau magazinele sunt de incredere si sa verifice rating-ul vanzatorilor pe site-urile de comert.

Black Friday dEpurtat 2019: Uite produsele din oferta dEpurtat de Black Friday 2019

In magazinul onlinedEpurtat. ro, pe data de 15 noiembrie 2019 de Black Friday, poti vedea reducerile la peste12. 000 de produsede incaltaminte pentru femeiaflate in stoc. Acest magazin te invita sa vezi ofertele de Black Friday, reducerile fiind chiar si de 50%.

Black Friday 2019 la eMAG: ce reduceri pregateste cel mai mare retailer online din Romania

Anul acesta, eMAG organizeaza cel mai asteptat eveniment de cumparaturi al anului pe 15 noiembrie. in cadrul unui eveniment organizat la Commons Unirii, reprezentantii companiei au vorbit despre strategia pe care o vor adopta pentru Black Friday.

Black Friday la eMAG: 10 de produse cu cel mai mic pret din Romania

Traditional, eMAG are cateva produse iconice pentru Black Friday. Sunt preturi foarte mici, iar unitatile sunt limitate. Vorbim de cateva sute, poate peste o mie, in cel mai bun caz. intr-un.

Care sunt, de fapt, ofertele Black Friday la eMAG de care trebuie sa profiti

De la 7:25, eMAG a dat drumul campaniei Black Friday. N-a fost una lipsita de probleme, dar cert e ca e una plina cu reduceri. Si exista o categorie de care poate nu stiai, ca ai stat doar pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )