Libnet.ro
UNICEF

19:15

Politia Romana, mesaj la moartea lui Sebastian Papaiani: Ramas bun, plutonier Capsuna! VIDEO

Adevărul Adevărul,
Politia Romana, mesaj la moartea lui Sebastian Papaiani: Ramas bun, plutonier Capsuna! VIDEO

Politia Romana a postat, marti, pe Facebook, la cateva ore de la moartea lui Sebastian Papaiani, un fragment din filmul Brigada Diverse, in care a jucat actorul, alaturi de mesajul: Ramas bun, plutonier Capsuna!. continuă pe Adevărul

Ramas bun, plutonier Capsuna!. Mesajul emotionant transmis de Politia Romana dupa moartea lui Sebastian Papaiani (VIDEO)

Actorul Sebastian Papaiani va fi inmormantat joi, in Cimitirul Bellu. La solicitarea UNITER a fost gasit un loc de veci chiar langa locul in care este inhumat Marin Moraru, au.

Comunitatea artistica deplange moartea lui Sebastian Papaiani. Alexandru Arsinel: Dispare inca un actor de un farmec extraordinar, unic

Comunitatea artistica deplange moartea actorului Sebastian Papaiani, care a incetat din viata marti dimineata, la varsta de 80 de ani.

Dacian Ciolos, despre moartea lui Sebastian Papaiani: Actor legendar de anvergura, cu un umor cald, sensibil, generos

Sebastian Papaiani a lasat in urma o lume a zambetului si a glumei bune, a precizat premierul Dacian Ciolos, marti, dupa moartea actorului in varsta de 80 de ani.

Actorii, in doliu dupa moartea lui Sebastian Papaiani: Era umor de sus pana jos, daca il durea ceva foarte tare tot cu umor se trata

Actorul Sebastian Papaiani a incetat din viata marti dimineata la varsta de 80 de ani. Lumea teatrului este in doliu dupa disparitia acestuia, fiind o perioada dificila pentru artisti.

Sebastian Papaiani a murit! Mesajul emotionant transmis de Politia Romana

Actorul Sebastian Papaiani a murit marti, 27 septembrie 2016. Maestrul avea 80 de ani si, in ultimul timp, s-a confruntat cu probleme grave de sanatate. intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook,.

Ciolos: Sebastian Papaiani ne lasa o lume a zambetului si a glumei bune

Actor legendar de anvergura, cu un umor cald, sensibil, generos, Sebastian Papaiani ne lasa o lume a zambetului si a glumei bune, afirma premierul Dacian Ciolos intr-un mesaj de condoleante transmis la moartea actorului.

Sebastian Papaiani a murit. Care a fost ultimul mesaj publicat pe contul de Facebook

Actorul Sebastian Papaiani a murit. Maestrul avea 80 de ani si, in ultimul timp, s-a confruntat cu probleme grave de sanatate. in luna mai, Sebastian Papaiani a suferit un atac cerebral. Iar de atunci,.

Dacian Ciolos, despre disparitia lui Sebastian Papaiani: Ne lasa o lume a zambetului si a glumei bune

Premierul Dacian Ciolos a transmis marti un mesaj de condoleante familiei actorului Sebastian Papaiani. Actor legendar de anvergura, cu un umor cald, sensibil, generos, Sebastian Papaiani ne lasa o lume a.

Care a fost cauza mortii lui Sebastian Papaiani

Actorul Sebastian Papaiani a decedat marti, la varsta de 80 de ani. in aceasta dimineata la ora 6. 30, maestrul Sebastian Papaiani a.

Sebastian Papaiani nu si-a vazut niciodata nepotul

Actorul Sebastian Papaiani a murit. Maestrul avea 80 de ani si, in ultimul timp, s-a confruntat cu probleme grave de sanatate. Unul dintre cei mai indragiti actori ai Romaniei, Sebastian.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )