Libnet.ro
UNICEF

17:45

Dacian Ciolos, despre moartea lui Sebastian Papaiani: Actor legendar de anvergura, cu un umor cald, sensibil, generos

România Liberă România Liberă,
Dacian Ciolos, despre moartea lui Sebastian Papaiani: Actor legendar de anvergura, cu un umor cald, sensibil, generos

Sebastian Papaiani a lasat in urma o lume a zambetului si a glumei bune, a precizat premierul Dacian Ciolos, marti, dupa moartea actorului in varsta de 80 de ani. continuă pe România Liberă

Dacian Ciolos, despre disparitia lui Sebastian Papaiani: Ne lasa o lume a zambetului si a glumei bune

Premierul Dacian Ciolos a transmis marti un mesaj de condoleante familiei actorului Sebastian Papaiani. Actor legendar de anvergura, cu un umor cald, sensibil, generos, Sebastian Papaiani ne lasa o lume a.

Dacian Ciolos, despre moartea lui Ioan Gyuri Pascu: A fost un artist complet, actor creativ si muzician inspirat, om al cuvantului vorbit si scris, spontan si profund spiritual

Premierul Dacian Ciolos si-a exprimat, luni, regretul cu privire la moartea artistlui Ioan Gyuri Pascu, care a incetat din viata in urma unui stop cardio-respirator, la varsta de 55 de ani.

Comunitatea artistica deplange moartea lui Sebastian Papaiani. Alexandru Arsinel: Dispare inca un actor de un farmec extraordinar, unic

Comunitatea artistica deplange moartea actorului Sebastian Papaiani, care a incetat din viata marti dimineata, la varsta de 80 de ani.

Ramas bun, plutonier Capsuna!. Mesajul emotionant transmis de Politia Romana dupa moartea lui Sebastian Papaiani (VIDEO)

Actorul Sebastian Papaiani va fi inmormantat joi, in Cimitirul Bellu. La solicitarea UNITER a fost gasit un loc de veci chiar langa locul in care este inhumat Marin Moraru, au.

Actorii, in doliu dupa moartea lui Sebastian Papaiani: Era umor de sus pana jos, daca il durea ceva foarte tare tot cu umor se trata

Actorul Sebastian Papaiani a incetat din viata marti dimineata la varsta de 80 de ani. Lumea teatrului este in doliu dupa disparitia acestuia, fiind o perioada dificila pentru artisti.

Dacian Ciolos, despre Gyuri Pascu: A fost un artist complet/ Mi-ar fi greu sa-mi imaginez momentul de cotitura al anilor 90 fara satira politica si umorul Divertis

Premierul Dacian Ciolos a postat luni un mesaj pe Facebook, prin care spune ca i-ar fi greu sa-si imagineze astazi momentul de cotirtua al anilor 90 fara satira politica, umorul, subtilitatea si energia Grupului Divertis, asupra caruia Ioan Gyuri Pascu si-a pus amprenta originalitatii si sensibilitatii, cu curajul si dezinvoltura izvorate din bunul simt si profunzimea cu care intelegea vremurile. Prim-ministrul mai mentioneaza ca Ioan Gyuri Pascu a fost un artist complet.

Politia Romana, mesaj la moartea lui Sebastian Papaiani: Ramas bun, plutonier Capsuna! VIDEO

Politia Romana a postat, marti, pe Facebook, la cateva ore de la moartea lui Sebastian Papaiani, un fragment din filmul Brigada Diverse, in care a jucat actorul, alaturi de mesajul: Ramas bun, plutonier Capsuna!.

Sebastian Papaiani, primul actor care a pasit pe scena teatrului buzoian George Ciprian

Doua decenii a durat legatura dintre Sebastian Papaiani si Teatrul George Ciprian din Buzau. A fost personajul principal al spectacolului inaugural, Omul cu martoaga, de George Ciprian, iar in aceasta primavara, la implinirea a 20 de ani de existenta a teatrului, marele actor a urcat pe aceeasi scena, pentru a i se inmana un premiu de excelenta.

Ciolos: Sebastian Papaiani ne lasa o lume a zambetului si a glumei bune

Actor legendar de anvergura, cu un umor cald, sensibil, generos, Sebastian Papaiani ne lasa o lume a zambetului si a glumei bune, afirma premierul Dacian Ciolos intr-un mesaj de condoleante transmis la moartea actorului.

Sebastian Papaiani a murit: Nu am cerut in viata mea sa joc un rol. Nu a fost om sa ceara ajutor si eu sa nu ajut

Actorul Sebastian Papaiani a murit. Maestrul avea 80 de ani si, in ultimul timp, s-a confruntat cu probleme grave de sanatate. in luna mai, Sebastian Papaiani a suferit un atac cerebral. Iar de atunci,.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )