Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politia Romana noi precizari despre DECLARATIA pe proprie raspundere. in ce conditii poate fi REFOLOSITA

B1 B1,
Politia Romana noi precizari despre DECLARATIA pe proprie raspundere. in ce conditii poate fi REFOLOSITA

Politia Romana a precizaz miercuri pe pagina sa de Facebook, ca declaratiile pe propria raspundere pot fi refolosite la date diferite daca motivele deplasarii si traseul raman neschimbate. Cetatenii au. continuă pe B1

Pot refolosi declaratia pe proprie raspundere, prin schimbarea datei? Raspunsul Politiei privind deplasarea pe timp de pandemie

Cei care, din diverse motive, nu pot sa completeze de fiecare data o declaratie pe propria raspundere, de cate ori ies din casa, pot schimba data, daca restul ramane neschimbat. Politia a facut precizari legate de acest subiect.

Pot sa parasesc locuinta actuala si sa plec in alt judet? Precizarile Politiei legate de mutarea pe timp de pandemie

Cei care vor sa plece din locuinta lor pentru a-si petrece autoizolarea in alta parte se pot muta, daca demonstreaza ca acolo au conditii mai bune. Politia Romana a facut precizari referitor la acest subiect ridicat de oameni.

Ministrul de Interne a explicat ce trebuie sa scrie romanii pe declaratia pe proprie raspundere daca merg la biserica

Ministrul de Interne a explicat, in exclusivitate pentru Antena 3, ce ar trebui sa scrie romanii pe declaratia pe proprie raspunere in momentul in care merg la biserica sa ia paine sfanta.

Noi informatii despre starea lui Michael Schumacher: Nu poate sta in picioare

Avocatul familiei Schumacher a oferit amanunte de ultima ora despre conditia fostului campion mondial de Formula 1 si nu sunt deloc incurajatoare.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )