Libnet.ro
UNICEF

20:45

Politic show: Adrian Nastase, dupa ce l-a imbrancit pe un protestatar la Gaudeamus: Mi-a fost teama ca o sa-si faca treaba in stand, in conditiile in care avea hartia igienica la el;Motivele pentru care Liviu Dragnea contesta sechestrul pus pe avere in d

Hotnews Hotnews,
 Politic show: Adrian Nastase, dupa ce l-a imbrancit pe un protestatar la Gaudeamus: Mi-a fost teama ca o sa-si faca treaba in stand, in conditiile in care avea hartia igienica la el;Motivele pentru care Liviu Dragnea contesta sechestrul pus pe avere in d

Vicepresedintele CE, Frans Timmermans: In Polonia si Romania statul de drept este supus la presiuni. Vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, s-a pronuntat recent despre. Lider al Partidului Popular European, Michael Schneider, despre acuzatiile de coruptie care il vizeaza pe Dragnea. Lider al Partidului Popular European PPE), Michael Schneider a participat la. continuă pe Hotnews

Adrian Nastase, dupa ce l-a imbrancit pe un protestatar la Gaudeamus:Mi-a fost teama ca o sa-si faca treaba in stand, in conditiile in care avea hartia igienica la el

Fostul premier Adrian Nastase spune, ironic, ca nu la imbrancit pe tanarul care i-a oferit hartie igienica in semn de protest la targul de carte Gaudeamus, ci doar i-a aratat unde este toaleta. Nastase crede ca tanarul provocator era inteles cu istericul Malin Bot, jurnalistul care, la randul sau, a avut un schimb dur de replici cu fostul premier la targul de carte.

Dan Voiculescu si Adrian Nastase. Au lansat si au fugit. VIDEOreportaj de la Targul de carte Gaudeamus

Am fost la lansarile cartilor lui Dan Voiculescu si Adrian Nastase de la Targul de Carte Gaudeamus. Ieri la ora 14, Voiculescu - Lupta politica2. O carte incropita din aforisme amintiri, transcrieri din emisiunile postului Antena 3. Ilustratii? Dan Voiculescu la cules de fan, Dan Voiculescu si nepotii, Dan Voiculescu in Miami alaturi de Victor Ciutacu. Ieri la ora 16, Adrian Nastase a lansat cartea Sub zodia momentului. In volum sunt adunate articole de pe blogul fostului premier. Lansarile au adus impreuna vechi colegi de arme. Au fost linguseli, s-a invocat uciderea lui Voiculescu, patriotismul. S-au lansat cartile a 2 infractori cu acte. A fost o forma de a arata lumii: nu mi-e frica! Doar ca, in fapt, ambii au fugit, fara sa dea explicatii, de la lansari. Vezi VIDEOreportaj.

Grupul de la Cluj, reactivat de Ziua Nationala a Romaniei. Fostul premier Adrian Nastase alaturi de Ioan Rus, Vasile Dancu si Vasile Puscas

Social democratul Adrian Nastase, fost premier al Romaniei 2000 2004), impreuna cu cei trei grei ai politicii PSD-iste din perioada respectiva, Ioan Rus, Vasile Dancu si Vasile Puscas catalizatori ai cunoscutei sintagme Grupul de la Cluj) au fost prezenti duminica seara in formatie completa la concertul Filarmonicii de Stat Transilvania, dedicat Zilei Nationale a Romaniei.

INCIDENTE intre fiul lui Adrian Nastase si PROTESTATARI la lansarea cartii lui Dan Voiculescu. S-a lasat cu JIGNIRI si iMBRANCELI (VIDEO)

Scandal la Targul de carte Gaudeamus, la lansarea cartii lui Dan Voiculescu, recent eliberta din puscarie. Cum la lansare a participat si fostul premier Adrian Nastase, alaturi de fiul sau Andrei Nastase,.

Adrian Nastase, intampinat cu HARTIE IGIENICA la lansarea cartii lui Dan Voiculescu (FOTO)

Agitatie mare la Gaudeamus, la lansarea unei carti a lui Dan Voiculescu, recent eliberat din puscarie. Alaturi de acesta a fost prezent si fostul premier Adrian Nastase, si el fost condamnat. Printre vorbitori.

Grupul de la Cluj s-a reunit: Adrian Nastase a fost surprins alaturi de Ioan Rus, Vasile Dancu si Vasile Puscas (FOTO)

Inceperea evenimentelor dedicate Centenarului Marii Uniri a oferit ocazia perfecta pentru reuniunea unui grup politic ce a dominat scena publici intre 2000 si 2004. Este vorba de pe atunci premierul.

Scandal la Gaudeamus, in urma lansarilor unor carti semnate de Dan Voiculescu si Adrian Nastase

Joi, la Targul de Carte Gaudeamus, au avut loc doua lansari de carte care au determinat-o pe Lidia Bodea, director general al Editurii Humanitas, sa isi dea demisia din Asociatia Editorilor din Romania, motivul fiind unul care tine de moralitate, dupa cum a scris aceasta in cererea de demisie pe care a publicat-o pe profilul de Facebook.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )