Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se strange latul: Donald Trump si Xi Jinping au convenit sa creasca presiunea asupra Coreei de Nord

B1 B1,
Se strange latul: Donald Trump si Xi Jinping au convenit sa creasca presiunea asupra Coreei de Nord

Presedintele american Donald Trump si omologul sau chinez Xi Jinping au convenit luni in cadrul unei convorbiri telefonice sa maximizeze presiunile asupra Coreii de Nord printr-o aplicare riguroasa a. continuă pe B1

Presedintele Donald Trump a discutat cu omologul sau chinez, Xi Jinping, despre criza din Peninsula Coreea

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a discutat, prin telefon, cu omologul sau din China, Xi Jinping, despre criza din Peninsula Coreea.

Fiul cel mare al lui Donald Trump va fi audiat public in cursul toamnei

Donald Trump Jr, fiul cel mare al presedintelui SUA Donald Trump, va depune public marturie in Congres in fata parlamentarilor care ancheteaza asupra unei eventuale intelegeri secrete cu.

Fiul cel mare al presedintelui american Donald Trump va fi audiat public in cursul toamnei

Donald Trump Jr. , fiul cel mare al presedintelui SUA Donald Trump, va depune public marturie in Congres in fata parlamentarilor care ancheteaza asupra unei eventuale intelegeri secrete cu Rusia in timpul campaniei tatalui sau in 2016. Afirmatia apartine senatoarei democrate Dianne Feinstein, citata de AFP.

Donald Trump a criticat ONU: Nu si-a atins potentialul maxim, din cauza birocratiei

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, luni, ca Organizatia Natiunilor Unite nu si-a atins potentialul maxim din cauza birocratiei si a gestionarii incorecte si a indemnat statele membre sa propuna reforme.

Generalul Michael Flynn, fostul consilier pentru securitate al lui Donald Trump, face apel la donatii pentru a-si putea plati avocatii

Prieteni ai fostului consilier pentru securitate nationala al lui Donald Trump, Michael Flynn, au lansat un apel la donatii pentru a putea acoperi costurile foarte mari cu avocatii in ancheta privind acuzatiile de ingerinta a Rusiei in campanie prezidentiala din 2016, scrie AFP.

Donald Trump a distribuit pe Twitter un clip video modificat in care acesta o loveste pe Hillary Clinton cu o minge de golf

Presedintele Donald Trump a distribuit, pe Twitter, un clip video modificat in care acesta o loveste cu o minge de golf pe Hillary Clinton, iar fostul presedinte al Partidului Democrat se impiedica in timp ce se imbarca in avion, potrivit Reuters.

VIDEO Un copil de 11 ani, surprins de Donald Trump, in timp ce tunde peluza Casei Albe

Visul unui copil de 11 ani, care in luna august i-a trimis presedintelui american Donald Trump o scrisoare, in care s-a declarat onorat sa tunda gratis peluza Casei Albe, s-a indeplinit. Astfel, Frank Giaccio a ajuns sa tunda iarba din celebra Gradina a Trandafirilor.

Theresa May respinge speculatiile nefolositoare ale lui Donald Trump pe Twitter la adresa Londrei si politiei dupa atentatul de la Parsons Green

Theresa May l-a criticat vineri pe Donald Trump, dupa ce presedintele american a sugerat ca Politia din Londra a ratat ocazia sa previna atentatul cu bomba din statia de metrou Parsons Green, in sud-vestul capitalei britanice, relateaza News. ro citand AP.

Donald Trump a promulgat o rezolutie care CONDAMNA adeptii suprematiei albe si rasistii, dupa incidentele violente din Charlottesville

Presedintele SUA, Donald Trump, a promulgat o rezolutie a Congresului care ii condamna pe adeptii suprematiei albe, in urma uciderii unei activiste antirasiste la Charlottesville, in august,.

SUA: Donald Trump semneaza o rezolutie prin care-i condamna pe sustinatorii suprematiei albilor

Presedintele american Donald Trump a promulgat o rezolutie a Congresului care ii condamna pe adeptii suprematiei albe, in urma uciderii unei activiste antirasiste la Charlottesville, in august, si unor declaratii ambigue pe care miliardarul republican le-a facut cu privire la cei care se fac vinovati de aceste violente, relateaza News. ro citand AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3093 seconds )