Libnet.ro
UNICEF

00:07

Politica pe Facebook: vicepresedintele PNL Cluj-Napoca isi acuza un coleg din Consiliul Local ca a platit mii de euro pentru a fi pe lista

Adevărul Adevărul,
Politica pe Facebook: vicepresedintele PNL Cluj-Napoca isi acuza un coleg din Consiliul Local ca a platit mii de euro pentru a fi pe lista

Doi consilieri locali PNL isi arunca acuzatii grele pe Facebook, tot scandalul pornind de la o fotografie postata de vicepresedintele PNL Cluj-Napoca, Ioan Bildea, de la un concert al Filarmonicii. Un coleg de-al liberalului, Ovidiu Florian, incepe sa faca glume pe seama lui, iar Bildea il acuza, intr-un final, ca pe acesta ca si-a platit cu mii de euro intrarea in Consiliul Local si ca participa la un blat politic gretos. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, la dezbaterea PMP de la Cluj-Napoca: Nu ne taram in genunchi la UE, ci doar respectam ce am promis

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la dezbaterea organizata de fundatia Miscarea Populara la Cluj-Napoca, ca Romania nu trebuie sa se vada mai neagra decat este in privinta respectarii criteriilor politice de la Copenhaga. De asemenea, seful statului a vorbit despre coruptie si despre Noul Cod Penal. Presedintele a spus ca romanii sunt prea toleranti in ceea ce-i priveste pe alesii corupti.

Bogdan Chirieac: PNL si Antonescu isi doresc sa aiba institutiile de forta, ca o garantie suplimentara

Discutia privind numirea lui Klaus Iohannis ca vicepremier trebuie privita in cheie electorala, considera analistul Bogdan Chirieac, care considera ca PNL si Crin Antonescu isi doresc sa detina.

Medicul Sorin Ianceu a revenit la spitalul din Cluj pentru un control medical din cauza unor dureri la spate si la un picior

Doctorul Sorin Ianceu, unul dintre medicii raniti in urma accidentului aviatic din Apuseni, a revenit, luni, 10 februarie, la un control medical la Spitalul Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca, de unde a fost externat in urma cu o saptamana. Acesta acuza dureri la spate si la un picior.

Traian Basescu, la Cluj, despre societatea romaneasca : este toleranta la coruptie, la ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Cluj-Napoca, la dezbaterea organizata de Fundatia Miscarea Populara, ca Romania are o problema in interiorul societatii, care este toleranta la coruptie, la nerespectarea regulilor, consemneaza Mediafax. Basescu a ajuns la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, unde se desfasoara dezbaterea, la ora 12. 00, fiind aplaudat de mai multe persoane care se aflau in zona. Seful statului a intrat insotit de primarul Emil Boc, in sala .

Traian Basescu, la Cluj, despre societatea romaneasca : Este toleranta la coruptie, la ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Cluj-Napoca, la dezbaterea organizata de Fundatia Miscarea Populara, ca Romania are o problema in interiorul societatii, care este toleranta la coruptie, la nerespectarea regulilor, consemneaza Mediafax. Basescu a ajuns la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, unde se desfasoara dezbaterea, la ora 12. 00, fiind aplaudat de mai multe persoane care se aflau in zona. Citeste si: Basescu: Membrii Miscarii Populare sa nu atace .

Inventatorul sangelui artificial, despre finantarea europeana de care vorbea Traian Basescu la Cluj: Ar mari viteza cercetarilor

Cercetatorul Radu Silaghi-Dumitrescu de la Facultatea de Chimie a UBB Cluj-Napoca, cel care a descoperit sangele artificial, considera ca obtinerea unei finantari europene pentru proiectul Cluj Innovation City, pe care presedintele Traian Basescu anunta ca-l va sustine, va mari viteza cercetarilor.

Cursuri de limba chineza, caligrafie si de arte martiale la Cluj

Cei care vor sa invete mai multe despre civilizatia chineza, adica nu doar sa descopere tainele limbii, ci sa vada si ce inseamna califragia si pictura chinezeasca, se pot inscrie la cursurile organizate de Institutul Confucius din cadrul UBB Cluj-Napoca.

VIDEO Presedintele PMP la Cluj: Romanii au doua repere importante: Traian Basescu si Emil Boc

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a participat la dezbaterea despre statul de drept organizata la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca. Acesta a afirmat ca presedintele statului, Traian Basescu, si primarul Clujului, Emil Boc, constituie doua repere pentru romani.

VIDEO Presedintele statului a ajuns sambata seara la Cluj. A spus despre Iohannis ca e un castig pentru Guvern

Presedintele statului, Traian Basescu, a ajuns sambata seara la Cluj-Napoca, in jurul orei 18. S-a cazat la un hotel din centrul Clujului. inainte sa intre in hotel, insotit de primarul Emil Boc, a declarat ca venirea lui Klaus Iohannis in Guvern este un castig.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )