Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Tomac: PMP sustine promovarea unei noi legi a Sanatatii

B1 B1,
Eugen Tomac: PMP sustine promovarea unei noi legi a Sanatatii

Presedintele PMP, Eugen Tomac a afirmat intr-o postare pe Facebook ca partidul in fruntea caruia se afla sustine promovarea unei noi legi a sanatatii, scrie Agerpres. Chiar in conditiile in care. continuă pe B1

Eugen Tomac acuza un blat PSD - USR la alegerea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ: Rezultatul votului bate orice speculatie (VIDEO)

Eugen Tomac, liderul PMP, a dat de inteles, intr-o interventie pentru B1 TV, ca alegerea social-democratului Florin Iordache in fruntea Consiliului Legislativ este rezultatul unui blat intre PSD si USR. in.

Eugen Tomac: Votul pentru Iordache de la PSD si Dirca de la USR a fost dat sigur de catre parlamentarii celor doua partide. Nu ma mira ca USR a facut intelegere cu PSD, au mai fost asemenea negocieri in Parlament

Statuia moralitatii s-a prabusit, a subliniat Eugen Tomac, presedintele PMP, care a explicat ca e clar ca a fost o intelegere politica la votul de marti din Parlament, cand deputatul PSD Florin.

Eugen Tomac: Nu mai umblati cu PSD-ul vopsit, ca nu tine! Numirea lui Florin Iordache, autorul OUG 13, la Consiliul Legislativ, ne demonstreaza ca PSD ramane un partid anchilozat, manevrat din umbra

Eugen Tomac, presedintele PMP, a comentat posibila instalare a lui Florin Iordache in fruntea Consiliului Legislativ. Pe ultima suta de metri, Ciolacu si ai lui incearca sa ne mai pacalesca o data cum.

Wizz Air anunta extinderea operatiunilor la baza de la Cluj-Napoca, prin alocarea unei noi aeronave

Wizz Air anunta extinderea operatiunilor din Romania prin adaugarea unei noi aeronave Airbus A320 la baza de la Cluj-Napoca, fapt care va permite lansarea a trei noi rute de la Cluj-Napoca spre KarlsruheBaden-Baden, Hamburg si Koln, in Germania, si cresterea frecventelor pe noua rute existente, conform News. ro.

Eugen Tomac, despre decizia CCR: Avocatul poporului trebuie sa fie un un jurist profesionist, fara apartenenta politica

Presedintele PMP a postat un mesaj pe retelele sociale, in care si-a exprimat parerea cu privire la decizia Curtii Constitutionale de marti, prin care sesizarile Avocatului Poporului pe tema legii privind.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )