Libnet.ro
UNICEF

10:45

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu iese la RAMPA:Am fost interceptat! Ma uitam in fiecare dimineata ca sa vad mascatii

B1 B1,
Judecatorul CCR Petre Lazaroiu iese la RAMPA:Am fost interceptat! Ma uitam in fiecare dimineata ca sa vad mascatii

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu a facut o serie de marturisiri care zguduie justitia din Romania! Acesta a declarat ca a fost interceptat, fiind informat inainte despre aceasta actiunet, fara sa spuna cine. continuă pe B1

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu acuza presiuni din partea Presedintiei. Palatul Cotroceni: A fost o discutie teoretica

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu, despre care presa a scris ca are un mandat invalid la Curtea Constitutionala, a declarat ca se incearca crearea unei stari de presiune din partea Palatului Cotroceni. in replica, Administratia Prezidentiala a catalogat discutia purtata de consilierul juridic al presedintelui Iohannis, Simina Tanasescu, cu judecatorul Petre Lazaroiu drept una pur teoretica.

Marturisirea-soc pe care i-a facut-o lui Mihai Gadea judecatorul CCR Petre Lazaroiu

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu a marturisit, duminica, in Editia speciala moderata de Mihai Gadea si Mircea Badea ca nu a votat niciodata PSD si ca la alegerile prezidentiale optiunea sa a fost Klaus.

Administratia Prezidentiala respinge acuzatiile de presiune asupra judecatorului CCR Petre Lazaroiu: Insinuarile sunt nefondate

Administratia Prezidentiala reactioneaza dupa declaratiile facute de judecatorul CCR Petre Lazaroiu, respingand acuzatiile de presiune. Consilierul prezidential doamna Simina Tanasescu s-a intalni.

Judecatorul CCR Petre Larazoiu isi nuanteaza pozitia, dupa reactie FULGER de la COTROCENI

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu isi nuanteaza declaratiile in legatura cu presupusul scandal legat de presiunile la adresa sa venite dinspre Cotroceni. Acesta a precizat ca s-a intalnit cu unul dintre.

Dorneanu, despre cazul judecatorului CCR Petre Lazaroiu: Presiunea exista asa, pluteste n aer pentru ca toata lumea ne ameninta

Valer Dorneanu, presedintele Curtii Constitutionale, a declarat vineri, pentru Mediafax, in contextul amenintarilor pe care le acuza judecatorul CCR Petre Lazaroiu, ca a discutat cu acesta, dar ca sunt doua situatii clare in care se poate face o revocare.

Judecatorul CCR Lazaroiu: Stiu sigur ca am fost interceptat

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu a fost intrebat, duminica, in Editia speciala moderata de Mihai Gadea si Mircea Badea, daca nu ii este teama ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, ar putea sa-i fabrice un.

CCR a decis. Va sesiza Comisia de la Venetia in cazul presiunilor asupra judecatorului Petre Lazaroiu

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu a declarat, duminica, la Antena 3, ca CCR va sesiza Comisia de la Venetia in cazul presiunilor facute asupra sa, dupa intalnirea pe care a avut-o cu consilierul prezidential.

Valer Dorneanu, presedintele CCR, dupa cazul Petre Lazaroiu: Presiunea pluteste in aer pentru ca toata lumea ameninta

Valer Dorneanu, presedintele Curtii Constitutionale, a declarat vineri, in contextul amenintarilor pe care le acuza judecatorul CCR Petre Lazaroiu, ca a discutat cu acesta, dar ca sunt doua situatii clare.

Judecatorul Cristian Danilet: Asociatia VeDemJust a cerut din 4 iunie vacantarea postului judecatorului CCR Petre Lazaroiu al Curtii / Nu s-a primit niciun raspuns

Judecatorul Cristian Danilet anunta, pe contul lui de Facebook, ca asociatia VeDemJust, unde este membru fondator, va da in judecata Curtea Constitutionala, pentru faptul ca nu a raspuns la o cerere de vacantare a postului de judecator la CCR, in cazul lui Petre Lazaroiu.

Petre Lazaroiu relateaza din nou episodul intalnirii cu consilierul prezidential Simina Tanasescu: I-am spus ca l-am votat pe presedinte, nu am votat PSD

Judecatorul constitutional Petre Lazaroiu a relatat duminica seara la Antena 3 detalii legate de intalnirea sa cu consilierul prezidential Simina Tanasescu, sustinand ca i-a spus acesteia ca el l-a votat pe presedintele Klaus Iohannis, ca nu a votat niciodata PSD, dar ca nu se poate ca acesta sa afirme ca decizia CCR este luata in functie de ceea ce afirma coalitia de guvernare, precizand ca menirea Curtii este sa apere Constitutia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )