Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce promisiuni au facut pentru Bucuresti Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ce promisiuni au facut pentru Bucuresti Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu

Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu sunt candidatii cu cele mai mari sanse de a ocupa fotoliul de primar general al Capitalei, din cei 18 care si-au depus candidaturile. Gabriela Firea, pornind cu avantajul primarului in functie, si-a centrat campania electorala pe proiectele realizate in 4 ani, cu inaugurari, repartitii de locuinte sociale, deschiderea Pasajului Ciurel, autobuze noi etc. Aceasta nu a prezentat un program electoral, ca in 2016, dar a declarat ca va continua ce a inceput, cu companiile municipale, modernizarea sistemului de termoficare, a transportului public, stimulentele si ajutoarele acordate in primul mandat, relateaza Hotnews. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri locale 2020 - Eu cu cine votez? Ce solutii au pentru Bucuresti Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu

Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu sunt candidatii cu cele mai mari sanse de a ocupa fotoliul de primar general al Capitalei, din cei 18 care si-au depus candidaturile. Gabriela Firea, pornind cu avantajul primarului in functie, si-a centrat campania electorala pe proiectele realizate in 4 ani, cu inaugurari, repartitii de locuinte sociale, deschiderea Pasajului Ciurel, autobuze noi etc. Aceasta nu a prezentat un program electoral, ca in 2016, dar a declarat ca va continua ce a inceput, cu companiile municipale, modernizarea sistemului de termoficare, a transportului public, stimulentele si ajutoarele acordate in primul mandat.

VIDEO intrebarile lui Tudor Chirila pentru Gabriela Firea si Nicusor Dan

Tudor Chirila, invitat vineri la interviurile HotNews Live, spune ca incapacitatea principalilor candidati la Primaria Capitalei de a ajunge la o dezbatere reflecta, din nou, un dispret fata de cetateni, el apreciind ca tacerea in dezbateri a devenit o forma de comunicare. Artistul le-a adresat cate o intrebare Gabrielei Firea si lui Nicusor Dan.

Vesti bune pentru bucuresteni! Gabriela Firea a facut anuntul cu putin timp in urma

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, pe o retea sociala, ca inca 23 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid, din totalul de 130 achizitionate de Primaria Capitalei, au fost puse in circulatie.

Ana Blandiana: Prin tot ce a facut de ani de zile, Nicusor Dan a trecut examenul pentru Bucuresti. Mai trebuie sa-l trecem si noi, alegatorii

Poeta Ana Blandiana a publicat, joi, un mesaj de sustinere pentru Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei. Aceasta a scris ca, de cele mai multe ori, alegerile reprezinta un test pentru.

Televiziunea lui Pandele, penalizata pentru emisiunea cu Gabriela Firea. Emisiunea mi se pare o dovada de servilism

Metropola TV, televiziunea Consiliului Local din Voluntari, unde primar e Florentin Pandele, a fost penalizata in sedinta CNA dupa o emisiune in care a fost invitata Gabriela Firea, sotia acestuia si primariul Capitalei, potrivit paginademedia. ro. De fapt, talk-show-ul cu Gabriela Firea invitata a fost chiar prima emisiune a statiei.

Ultimele contre de campanie. Nicusor Dan: Cu elicopterul pregatit, Elena Ceausescu lanseaza ultimele fake-news-uri pentru Bucuresti Ce a spus Gabriela Firea

Cu elicopterul pregatit si primaria inchisa de azi pana duminica, Elena Ceausescu lanseaza ultimele fake-news-uri pentru Bucuresti, spune candidatul Nicusor Dan despre ultima interventie a contracandidatei sale, edilul Gabriela Firea. Aflam ca bucurestenii au avut apa calda si, daca nu au avut, e vina lui Klaus Iohannis si a tuturor guvernelor, continua candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS. De cealalta parte a baricadei, Gabriela Firea a sustinut ca PNL si USR au incercat sa isi invete membrii din sectiile de votare sa anuleze voturile mele.

Sondaje alegerile locale 2020. Cate voturi ar obtine Gabriela Firea si Nicusor Dan

Sondajele publicate cu doar cateva zile inaintea alegerilor locale din 27 septembrie arata sanse diferite principalilor candidati. Un sondaj il arata pe Nicusor Dan castigator, iar altul arata ca Gabriela Firea va obtine mai multe voturi. Sondaje alegerile locale 2020 U sondaj realizat de PNL arata ca Nicusor Dan va iesi invingator. Pe de alta .

Traian Basescu: Liderii PNL-USR-PLUS au mizat ca tin la aura de invincibilitate. S-au inselat. Iata ca PMP vine ca un os in gat

Traian Basescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei, sustine ca liderii PNL-USR-PUS s-au bazat pe faptul ca PMP va arunca un candidat slab in cursa pentru Bucuresti, dar s-au inselat. Traian Basescu crede ca Nicusor Dan nu va fi afectat de scandalul cu afaceristul Caine din Sectorul 4 si o numeste pe Gabriela Firea corupta. Fostul presedinte a criticat si implicarea Danei Budeanu in campanie.

Gabriela Firea: Luni va fi peste tot apa calda, ca asa a promis USR-ul, votati-ne ca noi dam apa calda de luni, prin tevile acestea de 60 de ani

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, acuza Guvernul ca pe parcursul verii, prin Ministerul Energiei, a tinut in revizie CET-urile intentionat pentru ca bucurestenii sa se supere pe Gabriela Firea. Luni va fi peste tot apa calda, ca asa a promis USR-ul, votati-ne ca noi dam apa calda de luni, prin tevile acestea de 60 de ani, sustine Firea.

Ce a aparut cu trei zile inainte de alegeri scris pe tabla de la autobaza STB Militari. Imaginea prezentata de Nicusor Dan: Cum este posibil in 2020?

Nicusor Dan a declarat miercuri ca sindicatul STB este folosit pentru campanie de Gabriela Firea. Candidatul dreptei a prezentat o fotografie despre care a spus ca a fost facuta la autobaza STB Militari in care apare o tabla pe care sunt scrise mesajele de comunicat angajatilor. Printre acestea: Nu vota cu creierul. E sentimental. Burta simte foamea si neajunsurile.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )