Libnet.ro
UNICEF

07:15

Unde isi aniverseaza presedintele Iohannis ziua de nastere: Seful statului a implinit 60 de ani joi

B1 B1,
Unde isi aniverseaza presedintele Iohannis ziua de nastere: Seful statului a implinit 60 de ani joi

Presedintele Iohannis isi sarbatoreste ziua de nastere la Neptun, alaturi de cativa apropiati, in conditiile in care seful statului a implini 60 de ani, pe 13 iunie, potrivit news. ro. Asadar, liderul. continuă pe B1

Klaus Iohannis se afla la Neptun, unde isi sarbatoreste ziua de nastere alaturi de cativa apropiati

Presedintele Klaus Iohannis isi petrece sfarsitul de saptamana la Neptun, unde isi va sarbatori ziua de nastere alaturi de cativa apropiati. Seful statului a implinit 60 de ani, in 13 iunie.

Calin Popescu-Tariceanu, atac dur la presedintele Iohannis: Romania are la Cotroceni un trantor solemn, un politician - creatie de laborator

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, lanseaza un atac dur la presedintele Iohannis, pe care il acuza ca incearca sa dea lectii de europenism in conditiile in care nu are niciun merit in integrarea.

Mama lui Mazare: Fiul meu isi doreste sa mearga la munca. Cum isi va petrece fostul edil ziua de nastere

Fostul edil al Constantei, Radu Mazare a fost vizitat, vineri dimineata, la Penitenciarul Rahova, de mama sa, Gabriela Victoria Mazare. Aceasta a spus ca incepand de saptamana viitoare fiul ei a cerut sa fie dus la munca, la un atelier de reparatii auto sau la tamplarie.

Presedintele Iohannis l-a eliberat din functie pe seful Sectiei de ancheta a magistratilor

Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de eliberare din functia de procuror a lui Gheorghe Stan, procuror-sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie din cadrul Parchetului de pe langa.

Judecatorul Cristian Deliorga, eliberat din functie de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind eliberarea din functia de judecator la Curtea de Apel Constanta a lui Cristian Deliorga, propus de Senat judecator la CCR. Seful statului a semnat.

Presedintele Iohannis saluta ultimele evolutii in situatia politica din Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis saluta ultimele evolutii, din cursul zilei de vineri, in situatia politica din Republica Moldova, care sunt de natura sa contribuie la iesirea din criza si la o tranzitie pasnica a puterii, evolutii care au avut loc in contextul vizitei pe care consilierul prezidential pentru politica externa Bogdan Aurescu a efectuat-o vineri la Chisinau.

Cristian Deliorga, eliberat din functia de judecator de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind eliberarea din functia de judecator la C.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )