Libnet.ro
UNICEF

14:15

Valoarea alocatiilor platite in august pentru sustinerea familiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Valoarea alocatiilor platite in august pentru sustinerea familiei

Alocatiile pentru sustinerea familiei, platite in august 2018, au totalizat 33,779 milioane de lei, suma medie pe beneficiar fiind de 161,55 lei, conform datelor centralizate de Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS). continuă pe Ziarul Bursa

ANPIS: Aproape 33,8 mil. lei, valoarea alocatiilor platite in august pentru sustinerea familiei

Volumul de alocatii pentru sustinerea familiei, platite in august 2018, au totalizat 33,779 milioane de lei, suma medie pe beneficiar fiind de 161,55 lei, conform datelor centralizate de Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS).

Guvernul aloca 200 milioane lei pentru sustinerea sistemului de protectie a copilului si a centrelor de asistenta a persoanelor cu handicap

Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat joi ca in cadrul sedintei de Guvern vor fi adoptate doua decizii care vizeaza alocarea a 200 de milioane de lei autoritatilor administratiei locale pentru sustinerea sistemului de protectie a copilului, precum.

Patriarhul Daniel, mesaj pentru referendumul familiei traditionale

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane a transmis un mesaj fara echivoc de sustinere a referendumului pentru familia traditionala, la Sfanta Liturghie oficiata cu ocazia sarbatoririi Zamislirii Sf. Proroc Ioan.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )