Libnet.ro
UNICEF

08:47

Patriarhul Daniel, mesaj pentru referendumul familiei traditionale

Antena3 Antena3,
Patriarhul Daniel, mesaj pentru referendumul familiei traditionale

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane a transmis un mesaj fara echivoc de sustinere a referendumului pentru familia traditionala, la Sfanta Liturghie oficiata cu ocazia sarbatoririi Zamislirii Sf. Proroc Ioan. continuă pe Antena3

Moment incredibil cu un sustinator al familiei traditionale: Sunteti heterosexual?/ Nu, doamne fereste, am sotie acasa (VIDEO)

Probleme grave de intelegere a subiectului pentru multi dintre cei care se declara mari sustinatori ai referendumului pentru sustinerea familiei traditionale. in ciuda faptului ca sunt decisi privind felul.

Patriarhul Daniel, primul mesaj privind referendumul pentru familia traditionala: indemn ferm catre credinciosi

Liderul Bisericii Ortodoxe Romane, Patriarhul Daniel, a transmis un mesja fermn catre credinciosii stransi la liturghia oficiata cu ocazia sarbatorii Zamislirii Sf. Proroc Ioan Botezatorul prin care ii.

Campanie halucinanta pentru referendumul pentru familia traditionala: Daca nu vii la vot, doi barbati vor putea adopta copilul tau (FOTO)

Campania pentru referendumul pentru familia traditionala depaseste granitele normale ale sustinerii unei tabere. De exemplu, la Timisoara a aparut pe un bloc un banner urias in care cetatenii sunt speriati.

ANPIS: Aproape 33,8 mil. lei, valoarea alocatiilor platite in august pentru sustinerea familiei

Volumul de alocatii pentru sustinerea familiei, platite in august 2018, au totalizat 33,779 milioane de lei, suma medie pe beneficiar fiind de 161,55 lei, conform datelor centralizate de Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS).

Valoarea alocatiilor platite in august pentru sustinerea familiei

Alocatiile pentru sustinerea familiei, platite in august 2018, au totalizat 33,779 milioane de lei, suma medie pe beneficiar fiind de 161,55 lei, conform datelor centralizate de Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS).

Dragos Bucur, despre referendumul pentru familia traditionala: Trebuie sa-mi spun parerea, macar din respect pentru prietenii mei gay FOTO

Dragos Bucur, fostul prezentator al emisiunii Visuri la cheie de la Pro TV, si-a exprimat opinia cu privire la referendumul pentru familia traditionala intr-o postare pe pagina personala de Facebook.

Dragnea, mesaj pentru Eduard Hellvig, directorul SRI: Daca nu reuseste sa faca schimbari, a stat degeaba la SRI

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a transmis un mesaj directorului SRI, Eduard Hellvig, spunand ca daca acesta nu reuseste sa isi convinga subalternii ca nu trebuie sa se implice in politica sau.

Dragnea, mesaj pentru Hellvig: Daca nu reuseste sa faca schimbari, a stat degeaba la SRI

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a transmis duminica seara, la Antena 3, un mesaj directorului SRI, Eduard Hellvig, spunand ca daca acesta nu reuseste sa isi convinga subalternii ca nu trebuie sa se implice in politica sau justitie, atunci a stat degeaba la SRI.

Ministrul Afacerilor Europene, mesaj pentru colegii din PSD

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, face un apel la ratiune si unitate in PSD, inaintea Comitetului Executiv National al formatiunii, mentionand ca principala preocupare a partidului tr.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )