Libnet.ro
UNICEF

18:00

Politico: Cinci motive pentru care Bucurestiul a fost ales sa gazduiasca Centrul European pentru Securitate Cibernetica

Adevărul Adevărul,
Politico: Cinci motive pentru care Bucurestiul a fost ales sa gazduiasca Centrul European pentru Securitate Cibernetica

Dupa o cursa stransa, Bucurestiul a fost ales sa gazduiasca Centrul Cyber al UE. Un succes diplomatic exceptional, a apreciat presedintele Klaus Iohannis, in conditiile in care este vorba de primul organism european gazduit de Romania. intr-o analiza pe acest subiect, Politico enumera cinci motive pentru care capitala Romaniei a castigat in fata altor sase orase: Bruxelles, Muenchen, Varsovia, Vilnius, Luxemburg si Leon. continuă pe Adevărul

Firea: Trei motive pentru care Florin Citu nu trebuie sa ajunga prim-ministru

Gabriela Firea, prim-vicepresedinte PSD, spune ca exista cel putin trei motive pentru care Florin Citu, actualul ministru de Finante, nu ar trebuie sa fie nominalizat ca premier.

Cazul Navalnii: Putin afirma ca nu vede motive pentru declansarea unei anchete

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat ca nu vede motive pentru deschiderea unei anchete in Rusia asupra otravirii opozantului Aleksei Navalnii, victima a unui presupus atac cu agent neurotoxic in vara, relateaza AFP.

Viviana Sposub, despre motivul important pentru care a ajuns la TV. Ce a contat foarte mult

Viviana Sposub a dezvaluit motivul important pentru care a ajuns la TV. Ce a contat foarte mult in alegerea facuta, cititi in destainuirile facute de vedeta de la Ferma, in articolul de mai jos. De ce a ales Viviana sa lucreze in televiziune. Pentru asta m-am pregatit de mica! Viviana Sposub, coprezentatoare la Vorbeste Lumea .

S-a aflat suma pentru care se bat Pepe si Raluca Pastrama. Averea celor doi este din alta lume

Pe ce suma se bat inca sotii Pascu? Pepe si Raluca Pastrama au strans o avere considerabila in anii in care au format un cuplu. Despre ce suma e vorba? Ce avere au de impartit Pepe si Raluca Pastrama Pepe si Raluca iau decizii pe banda rulanta care sustin o despartire definitiva, desi fanii cuplului .

Dosarul Mineriadei din 1990, in care au fost trimisi in judecata Ion Iliescu, Petre Roman si Virgil Magureanu, restituit la Parchetul Militar pentru refacerea de la zero

Dosarul Mineriadei din 1990, in care au fost trimisi in judecata fostul presedinte Ion Iliescu, fostul premier Petre Roman si fostul director SRI Virgil Magureanu, va fi restituit la Parchetul Militarpentru.

Cine este barbatul misterios care a fost langa Lidia Buble in vacanta. S-a aflat adevarul

Cu cine si-a petrecut Lidia Buble luxoasa vacanta in Zanzibar este intrebarea multora. Desi vedeta a preferat sa-l tina ascuns pana acum, iata ca adevarul a iesit la iveala. Cine este barbatul misterios care a fost langa Lidia Buble in vacanta Acest barbat care a insotit-o pe vedeta in vacanta este nimeni altul decat un .

Paolo Rossi a murit. Care a fost cauza decesului sau

Lumea fotbalului international este in doliu. Unul din cei mai mari jucatori de fotbal s-a stins din viata, la varsta de 64 de ani. Paolo Rossi a fost marele erou al Italei de la Cupa Mondiala din 1982. Paolo Rossi, eroul de la Mondialul din 1982 Rossi este eroul Italiei care a condus echipa nationala .

Atentie, soferi. Greseli aparent minore pentru care iei amenda usturatoare atunci cand esti la volan

Daca ne amintim de traficul ingrozitor din Bucuresti, ne putem gandi probabil ca legislatia rutiera e prea blanda cu cei care se afla la volan. insa sanctiunile exista, iar ele pot fi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2729 seconds )