Libnet.ro
UNICEF

17:45

Firea: Trei motive pentru care Florin Citu nu trebuie sa ajunga prim-ministru

Antena3 Antena3,
Firea: Trei motive pentru care Florin Citu nu trebuie sa ajunga prim-ministru

Gabriela Firea, prim-vicepresedinte PSD, spune ca exista cel putin trei motive pentru care Florin Citu, actualul ministru de Finante, nu ar trebuie sa fie nominalizat ca premier. continuă pe Antena3

Robert Sighiartau: Cel mai important este sa avem repede un Guvern, ca sa trecem tara prin acesta iarna complicata. Florin Citu a trecut Romania prin cea mai grea criza

RobertSighiartau,secretarulgeneral al PNL, a vorbit, miercuri seara, in platoul B1 TV despre dedesubturile sedintei in care Florin Citu a fost desemnat la candidatura pentru functia de.

3 motive pentru care echipa ta are nevoie sa invete limbi straine in 2021

Mai mult, companiile cu echipe multilingve recunosc, conformForbes, ca au o reputatie mai buna pe piete geografice specifice si la scara globala. Iata care sunt top 3 motive pentru care ar trebui sa investesti in cursuri de limbi straine in 2021.

PNL S-A DECIS: Florin Citu, propunerea pentru functia de prim-ministru

Actualul ministru al Finantelor Publice, Florin Citu, este propunerea PNL pentru functia de sef al Guvernului care ar urma sa fie investit de catre viitorul Parlament. Cei 65 de lideri liberali, membri ai Biroului Permanent National, au decis, aseara, aproape in unanimitate s-a inregistrat o singura abtinere) ca, din cei trei nominalizati pe lista scurta - Nicolae Ciuca, Florin Citu si Marcel Bolos - propunerea optima este actualul ministru al Finantelor Publice, care anterior se intalnise separat cu presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

Cum a reactionat liderul AUR, George Simion, cand a aflat ca Florin Citu este premierul propus de PNL

Copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), George Simion, a declarat, miercuri seara, ca propunerea lui Florin Citu pentru functia de premier este o gluma, o cacealma cu care presedintele intentioneaza sa isi impuna Guvernul.

Reactia lui Cristian Tudor Popescu dupa ce liberalii au decis sa-l propuna pe Florin Citu premier

Cristian Tudor Popescu a comentat, miercuri seara, propunerea facuta de PNL pentru functia de premier. Potrivit jurnalistului, Florin Citu este foarte potrivit pentru aceasta functie, fiind un om care cunoaste meseria de finantist, un om care este de buna intentie si de buna constiinta, calitati pe care CTP le considera rare in politica romaneasca.

George Simion, despre nominalizarea lui Florin Citu pentru functia de prim-ministru: Mi se pare o gluma, probabil o cacealma pe care presedinte Klaus Iohannis o foloseste

George Simion,co-presedinte al partidului Alianta pentru Unirea Romanilor, a comentat, miercuri seara, intr-o interventie telefonica in platoul B1 TV, nominalizarea lui Florin Citu din.

Cine este Florin Citu si prin ce s-a remarcat in ultimul an, ca ministru al Finantelor

Florin Citu, propus de liberali pentru functia de premier, este actualul ministru al Finantelor Publice si senator PNL. El a mai fost propus o data prim-ministru, dupa ce Guvernul Orban a picat la motiunea de cenzura, dar cu cateva minute inainte de sedinta in care Parlamentul trebuia sa ii dea votul de investitura a anuntat ca-si depune mandatul de premier desemnat.

Ludovic Orban a scapat porumbelul. Cum a ajuns, de fapt, Florin Citu sa fie propus premier

Ludovic Orban a explicat, miercuri seara, la sediul PNL, cum a ajuns Florin Citu sa fie propus premier din partea liberalilor pentru urmatorul guvern care se va forma in jurul PNL, alaturi de USR-PLUS si UDMR.

UPDATE Ministrul Finantelor, Florin Citu, este propunerea de premier a PNL Ludovic Orban, sustinut pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor

04 Ludovic Orban a anuntat oficial propunerea lui Florin Citu in functia de premier al Romaniei, din partea PNL Ministrul Finantelor, Florin Citu este propunerea Partidului National Liberal.

Rasturnare de situatie. Florin Citu, validat de PNL pentru functia de premier

Conducerea PNL a luat hotararea ca propunerea de premier liberal cu care partidul sa mearga la consultari este Florin Citu, actualul ministru al Finantelor. Citu a mai fost propunere de premier si in luna februarie, dupa caderea primului Guvern Orban.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )