Libnet.ro
UNICEF

19:45

Politico: Insula din Grecia care arata de ce Austria si Germania sunt cei mai buni prietedusmani

Adevărul Adevărul,
Politico: Insula din Grecia care arata de ce Austria si Germania sunt cei mai buni prietedusmani

Situatia refugiatilor de pe Insula Lesbos arata totodata cat de complexa este relatia dintre doi vechi vecini: Austria si Germania, scrie Politico. continuă pe Adevărul

Firma din Romania care a avut cei mai multi angajati in 2019. Este total neasteptat

Schimbare in economie. Magazinele Profi au ajuns sa aiba cei mai multi angajati din economia romaneasca. Astfel, Profi a depasit uzina Dacia de la Mioveni, arata datele Oficiului National al Registrului Comertului. S-a intors roata. Ce firma a avut cei mai multi angajati in anul 2019. A depasit chiar si uzinele Dacia Astfel, Profi a .

Condimentul din bucatarie care iti provoaca foame, tot timpul. Greseala majora pe care toti romanii o fac

Un anumit condiment cu care cei mai multi exagereaza in preparate nu ti aduce deloc beneficii. Ce greseala majora fac gospodinele de dragul placerilor si obiceiurilor celor dragi? Acestea prepara mancarurile la comanda membrilor familiei, dar trebuie sa foloseasca diferit un ingredient. Ingredientul din bucatarie care iti provoaca mereu foame. Gospodinele trebuie sa renunte la .

Tanara de 22 de ani din Constanta care a batut patru politisti si trei agenti de paza ramane dupa gratii. Decizia este definitiva

Tanara de 22 de ani din Constanta care a batut noua persoane, intre care 4 politisti si 3 agenti de paza, ramane dupa gratii. Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta a anuntat, miercuri seara,.

Cum le-a amintit o insula din Grecia austriecilor si germanilor ca sunt cei mai buni prietedusmani

Diferenta dintre austrieci si germani este ca aceea dintre o nava de lupta si un vals, a observat odata actorul vienez Cristoph Waltz, relateaza Politico.

VIDEO inregistrarea care arata ca PNL il sustinea oficial si-i indemna pe bistriteni sa-l voteze pe primarul din Sangeorz Bai care si-a umilit fiica

Liberalii s-au grabit sa se dezica de Traian Ogagau, primarul din Sangeorz Bai care si-a umilit fiica, anuntand ca acesta nu e sustinut de partid si este candidat independent. Ca lucrurile nu stau asa o arata o inregistrare din urma cu nici doua saptamani de la un eveniment electoral de la Bistrita, la care a participat si Ludovic Orban.

Nicusor Dan prezinta rezultatele unui sondaj care arata ca ar avea 33% dintre intentiile de vot ale bucurestenilor, cu 2,5% mai mult decat Gabriela Firea

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru functia de primar al Capitalei, a prezentat, sambata, rezultatele unui sondaj de opinie, din care reiese ca are prima sansa in cursa electorala si.

Premierul Ludovic Orban, despre inceputul lucrarilor la conducta de gaze din Marea Neagra: Arata vointa clara de a finaliza un proiect extrem de important pentru Romania

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat joi ca inceperea lucrarilor la conducta submarina din cadrul proiectului de dezvoltare gaze naturale Midia MGD arata vointa clara de a finaliza un proiect extrem de.

Trezoreria SUA a sanctionat persoane din Iran care au efectuat atacuri cibernetice de amploare la nivel global

Departamentul Trezoreriei Statelor Unite a impus joi sanctiuni grupului de hacking Advanced Persistent Threat 39 APT39), unor 45 de persoane asociate acestuia si unei companii paravan din Iran. Guvernul Iranului, aflat in spatele companiei paravan Rana Intelligence Computing Company Rana), a desfasurat pe parcursul anilor o campanie malware care avut ca tinta dizidenti iranieni, jurnalisti si companii internationale din sectorul calatoriilor, potrivit unui comunicat al institutiei americane, conform news. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2952 seconds )