Libnet.ro
UNICEF

20:15

Firma din Romania care a avut cei mai multi angajati in 2019. Este total neasteptat

Playtech Playtech,
Firma din Romania care a avut cei mai multi angajati in 2019. Este total neasteptat

Schimbare in economie. Magazinele Profi au ajuns sa aiba cei mai multi angajati din economia romaneasca. Astfel, Profi a depasit uzina Dacia de la Mioveni, arata datele Oficiului National al Registrului Comertului. S-a intors roata. Ce firma a avut cei mai multi angajati in anul 2019. A depasit chiar si uzinele Dacia Astfel, Profi a . continuă pe Playtech

Cine sunt vedetele din Romania care castiga cei mai multi bani din instagram. Surprize in top

Sa fii influncer nu doar ca este la moda, dar este si o sursa de bani. Iar asta pentru ca o anumita persoana care are multi urmaritori reuseste sa determine firmele sa-i de bani de pentru promovare. Cine sunt vedetele din Romania care castiga cei mai multi bani din Instagram Dupa cum spun specialistii, cateva .

Vinul care va disparea din Romania. De ce tot mai putini fermieri il produc, de fapt, si cat e de faimos

Romania este la un pas sa isi mai piarda inca o faramana din istorie si identitate. Fermierii din tara isi striga disperarea. Tot mai putini dintre ei mai reusesc sa produca unul dintre cele mai iubite si consumate soiuri de vin romanesc. De ce este pe cale de disparitie? Vinul care o sa dispara din .

Companiile si domeniile la care au aplicat cei mai multi romani in aceata vara

Daca pana acum, in lunile de vara, piata muncii traversa o perioada de stagnare in ceea ce priveste locurile de munca disponibile si interesul candidatilor pentru acestea, putem spune ca in vara anului 2020 lucrurile au stat cu totul altfel. Lunile.

Coronavirus Cehia: Nou record de contaminari, dar cei mai multi pacienti au simptome usoare sau sunt asimptomatici

Cehia a inregistrat joi un numar record de 3. 130 noi cazuri de contaminari cu Covid-19, atingand in 24 de ore o cifra comparabila cu intreaga luna martie, potrivit datelor publicate vineri de ministerul Sanatatii, transmite AFP.

Condimentul din bucatarie care iti provoaca foame, tot timpul. Greseala majora pe care toti romanii o fac

Un anumit condiment cu care cei mai multi exagereaza in preparate nu ti aduce deloc beneficii. Ce greseala majora fac gospodinele de dragul placerilor si obiceiurilor celor dragi? Acestea prepara mancarurile la comanda membrilor familiei, dar trebuie sa foloseasca diferit un ingredient. Ingredientul din bucatarie care iti provoaca mereu foame. Gospodinele trebuie sa renunte la .

Cel mai nou cuplu celebru din Romania: milionarul de 22 de ani si vloggerita cu un succes nebun pe Instagram

Cel mai nou cuplu din Romania este compus dintr-un milionar si o vloggerita celebra pe Instagram. Unul dintre cei mai tineri milionari din Silicon Valley s-a indragostit lulea de prima vloggerita din Romania, care a atras un milion de urmaritori pe pagina personala de Instagram. Un tanar milionar, apropiat de-al sefului Facebook si Apple, se .

Uber vrea sa vanda o parte din actiunile pe care le detine la cea mai mare companie chineza de ridesharing

Uber Technologies intentioneaza sa vanda o parte din participatia sa de 6,3 miliarde de dolari in firma chineza Didi Chuxing pentru a face rost de numerar, scrie Bloomberg News, citata de Reuters.

Primul copil din Romania internat la Terapie Intensiva dupa ce s-a infectat cu coronavirus este in stare stationara, dar are toate organele afectate. El nu suferea de alte afectiuni, inainte de infectare

Copilul de 9 ani si 11 luni infectat cu coronavirus internat la Spitalul Gomoiu, primul din Romania care a ajuns intr-o sectie de Terapie Intensiva, este in stare stationara spre bine, dar are toate organele afectate. El nu suferea de alte afectiuni, inainte de infectarea cu SARS-Cov2, au anuntat reprezentantii spitalului. Este un copil fara antecedente semnificative anterioare, au explicat medicii. Copilul a ajuns la Terapie Intensiva dupa ce a suferit un sindrom multisistemic inflamator, o reactie inflamatorie multi-sistemica exagerata, spun medicii de la Spitalul Gomoiu, care subliniaza, insa, ca nu orice copil infectat cu SARS va face acest sindrom, este foarte rar.

Judetul din Romania in care prefectul a demis 175 de primari si consilieri. Ce descoperire a facut

Dumitru Tiplea, prefectul judetului Bihor, a semnat ordinele de demitere din functii pentru 175 de alesi locali care candideaza la alegerile din 27 septembrie din partea altor formatiuni politice decat cele de pe listele carora au fost alesi. Sunt vizati 170 de consilieri si 5 primari. Un prefect din Romania a demis 170 de primari .

Subiectele zilei: Basescu, despre Nicusor Dan: Pentru o astfel de inregistrare, nepotul meu a facut trei ani de inchisoare; Mircea Radu recunoaste ca a incasat dublu de la TVR fata de cat a scris in declaratia de avere; Cazul Navalnii: Mereu dupa acelasi

Lectia bulgara. Cum a construit Sofia o linie de metrou in doar patru ani, in timp ce Romania a avut nevoie de noua ani. Bulgaria a inaugurat in data de 26 august o noua linie de metrou. Decizie revoltatoare a justitiei din Romania. Unul dintre cei mai feroce interlopi din Mafia rusa, achitat. Initial, fusese condamnat la 14 ani si 8 luni de inchisoare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )