Libnet.ro
UNICEF

05:30

Un politist care si-a abuzat sexual fiica vitrega a facut o marturisire fara precedent in fata judecatorilor: De fapt i-am facut un bine!

Antena3 Antena3,
Un politist care si-a abuzat sexual fiica vitrega a facut o marturisire fara precedent in fata judecatorilor: De fapt i-am facut un bine!

Dezvaluire inedita facuta de un politist care si-a abuzat sexual fiica vitrega. Barbatul de 50 de ani a marturisit ca de fapt i-a facut un bine. continuă pe Antena3

Digi 24: Un clujean si-a abuzat sexual cainele in ultimele luni. Cazul a scos la lumina o afacere cu animale care ar fi ucise

Caz socant in judetul Cluj. Un barbat in varsta de 59 de ani este acuzat ca si-a abuzat sexual cainele. El a fost dat pe mana politiei chiar de sora sa, iar acum este cercetat pentru abuz impotriva animalelor. Reporterii Digi24 au urmarit subiectul si au descoperit o afacere cu animale care ar fi ucise.

Ce a patit un politist care ajuta fetele sa obtina permisul de conducere in schimbul unor partide de amor

Un politist din Neamt, care cerea favoruri sexuale de la fetele care voiau sa ia permisul de conducere, a fost condamnat cu suspendare pentru luare de mita, folosire abuziva a functiei in scop sexual si abuz in serviciu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )