Libnet.ro
UNICEF

05:30

Politist din Arges trimis in judecata pentru trafic de influenta si luare de mita. Pentru ce suma s-a compromis agentul

Adevărul Adevărul,
Politist din Arges trimis in judecata pentru trafic de influenta si luare de mita. Pentru ce suma s-a compromis agentul

Parchetul de pe langa Tribunalul Arges a finalizat urmarirea penala si a dispus trimiterea in judecata a unui inculpat, agent de politie, la data comiterii faptei sef al unui post de politie din cadrul I. Arges, pentru savarsirea infractiunilor de trafic de influenta si luare de mita. continuă pe Adevărul

Un politist a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta si luare de mita

Un agent de politie din cadrul IPJ Arges, sef de post la data comiterii faptei, a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta si luare de mita, se arata intr-un comunicat al DGA - Serviciul Judetean Arges.

Greseala a procurorilor din Bistrita-Nasaud: Un padurar a fost trimis in judecata pentru delapidarea a 13.500 de metri cubi de lemn, desi ar fi furat doar 13 metri cubi!

Un padurar din cadrul Ocolului Silvic Dealu Negru a fost trimis in judecata de catre procurorii bistriteni pentru delapidarea a peste 13. 500 de metri cubi de lemn, desi acesta furase doar 13,5 metri cubi.

Cum a reusit sa fuga din tara fiul unui politist din Olt care are de ispasit 8 ani de inchisoare

Fiul unui politist din Olt, care a injunghiat doi oameni si a stat dupa gratii doar 2 luni pentru ca procurorii au uitat sa mai ceara prelungirea mandatului de arestare preventiva, a reusit sa fuga. Magistratii au stabilit ca individul este extrem de periculos si au dispus prelevarea de probe biologice pentru a fi introduse in Sistemul National de Date Genetice Judiciare.

Ranita din Colectiv, mesaj dur pentru Victor Ponta: Justitia lucreaza si fiecaruia ii vine randul!

O supravietuitoare a tragediei din clubul Colectiv, Alexandra Furnea, il ataca dur pe fostul premier Victor Ponta pentru comentariile pe tema situatiei arsilor in Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )