Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cum a reusit sa fuga din tara fiul unui politist din Olt care are de ispasit 8 ani de inchisoare

Antena3 Antena3,
Cum a reusit sa fuga din tara fiul unui politist din Olt care are de ispasit 8 ani de inchisoare

Fiul unui politist din Olt, care a injunghiat doi oameni si a stat dupa gratii doar 2 luni pentru ca procurorii au uitat sa mai ceara prelungirea mandatului de arestare preventiva, a reusit sa fuga. Magistratii au stabilit ca individul este extrem de periculos si au dispus prelevarea de probe biologice pentru a fi introduse in Sistemul National de Date Genetice Judiciare. continuă pe Antena3

Cum a reusit sa fuga din tara fiul unui politist din Olt care are de ispasit 8 ani de inchisoare. Cineva l-a protejat mereu

Fiul unui politist din Olt, care a injunghiat doi oameni si a stat dupa gratii doar 2 luni pentru ca procurorii au uitat sa mai ceara prelungirea mandatului de arestare preventiva, a reusit sa fuga. Magistratii au stabilit ca individul este extrem de periculos si au dispus prelevarea de probe biologice pentru a fi introduse in Sistemul National de Date Genetice Judiciare.

Doi americani l-au ajutat pe Carlos Ghosn sa fuga din Japonia

Autoritatile japoneze au stabilit ca fostul presedinte al Nissan Motor, Carlos Ghosn, a fost ajutat de doi americani sa fuga din Japonia, arata marti presa nipona preluata de DPA.

Armata SUA anunta Irakul ca se retrage din tara

Armata Statelor Unite a scris, luni, Irakului, afirmand ca se va retrage din tara si ca isi va repozitiona fortele in urmatoarele zile si saptamani.

TRAGEDIA momentului! A MURIT una dintre cele mai cunoscute femei din tara! La asta nu se astepta nimeni

Emily Landau, o experta israeliana in domeniul controlului armelor si proliferarea nucleara, a murit din cauza unei boli indelungate, la varsta de 59 de ani.

Avertizare de la meteorologi! Cod galben de ceata in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti dimineata atentionari Cod galben de ceata densa in localitati din judetele Salaj, Cluj, Brasov si Covasna, valabile in orele urmatoare.

Zoran Milanovic, pe cale sa devina noul presedinte al Croatiei. infrangere usturatoare suferita de partidul de guvernamant din tara ce detine presedintia Consiliului UE

Zoran Milanovic, fostul premier social-democrat de la Zagreb, este pe cale sa devina noul presedinte al Croatiei, dupa ce a obtinut, duminica, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, 53,25% din voturi,.

Darren Cahill vrea sa ajute si el victimele incendiilor de vegetatie din tara sa natala: Voi da si eu 50 de dolari de fiecare data cand Simona isi pierde controlul

Darren Cahill se alatura si el strangerii de fonduri pentru ajutorarea victimelor provocate de incendiile de vegetatie din Australia, dupa ce Simona Halep a anuntat ca va dona bani de fiecare data cand tipa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )