Libnet.ro
UNICEF

21:30

Politist din cadrul Penitenciarului Targu Jiu, infectat cu noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
Politist din cadrul Penitenciarului Targu Jiu, infectat cu noul coronavirus

Un politist din cadrul Penitenciarului Targu Jiu a fost depistat cu noul coronavirus in urma efectuarii unui test. continuă pe Adevărul

Fost functionar din cadrul Primariei Balanesti, condamnat pentru ca si-a inselat colegii cu credite luate pe numele lor

Un fost functionar din cadrul Primariei comunei Balanesti a fost condamant de Judecatoria Targu Jiu la o pedeapsa de un an si opt luni de inchisoare cu suspendare, pentru ca si-a pacalit colegi de serviciu si chiar pe actualul primar al localitatii, dar si localnici cu imprumuturi luate in numele lor de la CAR Unirea.

Paturi de terapie intensiva achizitionate de Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu

Zece paturi noi de terapie intensiva au intrat astazi in dotarea Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu. in perioada urmatoare urmeaza sa soseasca si opt ventilatoare necesare tratarii pacientilor cu forme de grave de COVID-19.

Masina in flacari intr-o parcare din Targu Jiu

Un autoturism care era parcat pe o straduta dintr-un cartier din municipiul Targu Jiu a luat foc din senin. Locatarii au intervenit cu extinctoarele pana la sosirea pompierilor.

Casa unui politist din Dorohoi, judetul Botosani, incendiata chiar in noaptea in care omul legii petrecea la botezul fetitei sale. Mesajul disperat al sotiei

In Romanialucrurlui bine facut politistii, cei care sunt in slujba dreptatii, nu se pot apara pe ei insisi in fata eventualelor atacuri criminale. Asa a patit un politist din Dorohoi zilele trecute. Mana criminala in spatesle incendiului din Dorohoi in data de 25 iulie, anul curent, in localitatea Dorohoi din judetul Buzau, avea sa se .

Un politist din Dorohoi s-a trezit cu casa incendiata. Omul legii este tinta unor razbunari grave de mai multa vreme

Locuinta unui politist din Dorohoi, judetul Botosani, a fost incendiata din razbunare. Familia acestuia nu era acasa in momentul producerii incidentului.

27.002 candidati prezenti la proba scrisa din cadrul concursului de titularizare

Un numar de 27. 002 candidati 89,67%) s-au prezentat, miercuri, la proba scrisa din cadrul concursului de titularizare - sesiunea 2020, a anuntat Ministerul Educatiei si Cercetarii .

S-au stabilit procurorii din cadrul Parchetului European. De cine va fi reprezentata Romania

Consiliul UE a numit luni procurorii din cadrul Parchetului European EPPO) care va fi condus de Lau.

Biologul laboratorului COVID-19 din Gorj, trimis urgent acasa. Prezenta simptomele unei boli care te mistuie

Biologul din cadrul Laboratorului de Genetica moleculara din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu a intrat in concediu medical din cauza epuizarii.

Magazinul care vindea produse din plastic chiar langa Casa Memoriala Ecaterina Teodoroiu, inchis de Politia Locala

Firma care detine un magazin de obiecte din plastic chiar langa Casa memoriala Ecaterina Teodoroiu din Targu Jiu a fost amendata si a primit, totodata, masura suspendarii activitatii pe o perioada de zece zile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )