Libnet.ro
UNICEF

17:00

Politist local din Alba Iulia, retinut pentru santaj si hartuire fata de fosta sotie, politista in cadrul MAI

Adevărul Adevărul,
Politist local din Alba Iulia, retinut pentru santaj si hartuire fata de fosta sotie, politista in cadrul MAI

Seful Biroului circulatia pe drumurile publice din cadrul Politiei Locale Alba Iulia a fost retinut pentru 24 de ore pentru santaj fata de fosta sa sotie, politist in cadrul IPJ Alba. continuă pe Adevărul

Aventurile financiar-penale ale unei femei administrator din Alba Iulia. Ce pedeapsa a primit pentru ca a emis file CEC fara acoperire

O femeie in varsta de 52 de ani din Alba Iulia s-a ales cu un dosar penal si, implicit, cu o condamnare penala pentru infractiuni economice savarsite in calitate de administrator la trei societati comerciale.

De ce s-a respins retrocedarea sediului Universitatii din Alba Iulia:Dreptul de proprietate al Bisericii Catolice nu a fost recunoscut nici de Ministerul ungar de culte

Curtea de Apel Alba Iulia a motivat decizia prin care a respins solicitarea Arhiepiscopiei Romano-Catolice de Alba Iulia privind retrocedarea corpurilor A si B ale Universitatii 1 Decembrie 1918, cele mai importante cladiri ale institutiei de invatamant superior.

Profesoara de 34 de ani din Alba, retinuta si plasata sub control judiciar dupa ce s-a culcat cu un elev de 14 ani

O profesoara in varsta de 34 de ani din Alba Iulia a fost retinuta de procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Alba Iulia pentru comiterea infractiunii de act sexual cu un minor.

FOTO Crescatorul de iepuri gigant din Alba. Un exemplar ajunge si la 10 kilograme

Un tanar in varsta de 29 de ani din Alba Iulia, de profesie kinoterapeut neuropediatric, este pasionat de cresterea iepurilor gigant.

Partiile de schi din Alba au zapada excelenta pentru sporturile de iarna

Zapada abundenta, face ca partiile din Muntii Sebesului, la Sureanu, ce insumeaza 12 kilometri de domeniu schiabil, sa se prezinte excelent, o situatie asemanatoare fiind si la Arieseni, in Muntii Apuseni.

Campania agricola de iarna. Fermierii din Alba au recoltat porumbul lasat in camp sa se usuce peste iarna

Fermieri din Alba au finalizat asa-zisa campanie agricola de iarna. Au recoltat de pe camp porumbul lasat intentionat pentru a economisi bani cu uscarea si depozitarea.

Reactia romanilor la cazul profesoarei din Alba retinuta dupa ce s-a culcat cu un elev de 14 ani: Profesoarele mele semanau cu Ana Pauker si Veorica

Cazul profesoarei din Alba retinuta si apoi plasata sub control judiciar dupa ce s-a culcat cu un elev de-al ei, in varsta de 14 ani, a provocat comentarii aprinse in mediul virtual.

Reactia romanilor la cazul profesoarei din Alba retinute dupa ce s-a culcat cu un elev de 14 ani: Profesoarele mele semanau cu Ana Pauker si Veorica

Cazul profesoarei din Alba retinute si apoi plasate sub control judiciar dupa ce s-a culcat cu un elev de-al ei, in varsta de 14 ani, a provocat comentarii aprinse in mediul virtual.

Ea este profesoara din Alba care a facut amor cu un elev de 14 ani

O profesoara de 34 de ani din Alba este acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu un elev de 14 ani. Inculpata a fost prezentata apoi Parchetului de pe langa Judecatoria Alba Iulia unde s-a decis ca.

Situatie revoltatoare intr-o scoala din Alba. O profesoara este acuzata ca a intretinut relatii intime cu un elev de 14 ani

O profesoara in varsta de 34 de ani de la o scoala gimnaziala din Alba este acuzata ca a intretinut, in mai multe randuri, relatii sexuale cu un elev de-al sau, in varsta de 14 ani. Femeia,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )