Libnet.ro
UNICEF

22:15

Un politist tanar s-a spanzurat in propria locuinta. Motivul pentru care ar fi recurs la gestul necugetat

Adevărul Adevărul,
Un politist tanar s-a spanzurat in propria locuinta. Motivul pentru care ar fi recurs la gestul necugetat

Un politist in varsta de 28 de ani, din orasul Milisauti al municipiului Suceava, si-a pus capat zilelor. Barbatul care isi desfaura activitatea la postul de Politie de la Dornesti a fost gasit fara suflare in propria locuinta. continuă pe Adevărul

El este agresorul adolescentei insarcinate din Suceava. Motivul pentru care victima refuza sa depuna plangere

O adolescenta insarcinata din Suceava a fost filmata in timp ce era batuta cu biciul de iubitul ei, care se autointituleaza Baiatul Gagicarul pe retelele de socializare. Tanara a ajuns la Politie, insa nu vrea sa depuna plangere. Care este motivul? El este agresorul adolescentei insarcinate din Suceava O adolescenta insarcinata, in varsta de 15 .

De ce a ajuns Antonia pe masa de operatie. Motivul pentru care a fost nevoita sa recurga la bisturiu

Antonia, aflata in topul celor mai frumoase femei din lune, a fost prezenta la premiera filmului Miami Bici, luni seara, 17 februarie. Cantareata a stralucit la bratul partenerului sau Alex Velea, si, pentru ca avea spatele asigurat, a vorbit deschis despre operatia de marire a sanilor, motivand hotararea sa de a recurge din nou la .

Un chinez aflat in carantina a alergat 66 de kilometri in propria locuinta

Un chinez din orasul Hangzhou, de langa Shanghai, si-a propus sa ii motiveze si pe ceilalti cetateni aflati in situatia lui, sa faca miscare chiar daca sunt blocati in locuinte. Orasul in care acesta locuieste este in carantina de pe data de 5 februarie, pentru a diminua raspandirea virusului coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )