Libnet.ro
UNICEF

12:30

Politistii cauta o femeie data disparuta de familie. De doua zile nu se mai stie nimic de ea

Adevărul Adevărul,
Politistii cauta o femeie data disparuta de familie. De doua zile nu se mai stie nimic de ea

O femeie de 64 de ani, din Braila, a sesizat disparitia fiicei sale, Constantin Valentina, in varsta 44 de ani, care a plecat de la domiciliu si nu a mai revenit. continuă pe Adevărul

Horoscop de weekend. Zodiile care vor avea doua zile excelente la inceput de septembrie

Astrologii au facut horoscopul pentru weekendul 4-6 septembrie 2020. Vestile sunt bune pentru marea majoritate a zodiilor, dar dintre acestea se remarca fecioarele si capricornii. Horoscop weekend 4-6 septembrie. Care sunt nativii zodiacului ce vor avea doua zile excelente la inceput de toamna Potrivit horoscopului pentru weekendul 4-6 septembrie, astrologii anunta ca fecioarele au parte .

Dana Budeanu, acuzatii grave la adresa autoritatilor: Spuneti-mi o regula care nu a fost contrazisa de o alta regula la doua zile, la o saptamana. Asta e o prosteala!

Dana Budeanu a vorbit marti, in exclusivitate, la Antena 3, in cadrul emisiunii lui Mihai Gadea, despre fenomenul COVID-19 si despre toate informatiile transmise de autoritati cu privire la efectele devastatoare produse de acest virus. Ce nedumeriri are Dana Budeanu despre noul coronavirus Nu de putine ori, creatoarea de moda, Dana Budeanu, a vorbit despre .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2507 seconds )