Libnet.ro
UNICEF

23:15

Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa dupa moartea tanarului de 22 de ani la fabrica de armament din Babeni

Antena3 Antena3,
Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa dupa moartea tanarului de 22 de ani la fabrica de armament din Babeni

Politistii valceni au deschis dosar penal si fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa dupa explozia de joi de la Uzina Mecanica din Babeni, au anuntat reprezentantii. continuă pe Antena3

Dosar penal in cazul cainelui legat si aruncat la gunoi. Ce risca autorul actelor de cruzime

Politistii zalauani s-au autosesizat dupa ce in presa au aparut imaginile cu un caine legat fedeles si aruncat intr-un container. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ranire si schingiuirea animalelor si fac cercetari pentru identificarea autorului.

Cum a fost achitat un sofer care a zdrobit cu TIR-ul un pieton

Curtea de Apel Iasi a achitat definitiv un barbat de 36 de ani care era acuzat de ucidere din culpa, dupa ce a lovit mortal cu TIR-ul un pieton. Accidentul a avut loc pe 8 decembrie 2015, pe DE 583, informeaza.

Morti si persoane fara buletin pe listele sustinatorilor ALDE la europarlamentare: Politia din Predeal a deschis un dosar penal in rem

Politia din Predeal a deschis un dosar penal in rem pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, dupa un articol de presa a semnalat prezenta unor persoane decedate pe listele de sustinere ale ALDE la.

Procuror: Nicio persoana dintr-o lume libera, mai ales dintr-un stat UE, nu ar putea fi anchetata penal pentru simplul fapt ca a participat la o manifestatie publica

Procuroarea Nicoleta Arpinte din Botosani spune ca nicio persoana dintr-o lume libera, mai ales dintr-un stat membru al Uniunii Europene, nu ar putea fi anchetata penal pentru simplul fapt ca a participat la o manifestatie publica, subliniind ca protestele publice, pasnice, sunt permise si absolut legale in lumea libera si civilizata din care facem parte, inca. Cu o zi in urma, ministrul de Interne, Carmen Dan, spunea ca ar putea fi sesizat Parchetul in cazul protestatarilor anti-PSD, pentru ca este evident pentru toata lumea ca au depasit planul contraventional si au trecut in cel penal.

Liviu Dragnea promite alocare de finantari substantiale pentru fermierii din Romania

Liviu Dragnea promite alocarea de finatari substantiale pentru fermierii din Romania. Liderul PSD sustine ca prin alocari de bani, Romania poate deveni fruntasa la productia agricola din Europa. Vom face.

WTA Roma: Meciul Simonei Halep cu Marketa Vondrousova, amanat pentru joi din cauza ploii

Simona Halep 2 WTA) - Marketa Vondrousova 44 WTA), meci din turul doi la Roma, a fost amanat de organizatori de miercuri pentru joi, din cauza ploii, ora de disputare urmand a fi anuntata ulterior.

Primaria Timisoara, amendata cu 15.000 de lei de Garda de Mediu pentru mizeria din oras

Garda Nationala de Mediu Timis a amendat Primaria Timisoara cu 15. 000 de lei pentru mizeria din oras, relateaza Mediafax.

Romania, piata de desfacere pentru peste impropriu consumului. Peste 150 de perchezitii intr-un dosar penal international

Dosarul este instrumentat de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta si, avand in vedere complexitatea cauzei, precum si caracterul transfrontalier, cazul a fost deschis la nivelul EUROJUST, fiind efectuate anchete in Italia, Spania, Franta, Ungaria si Portugalia, coordonate direct de EUROJUST si EUROPOL.

Calcule pentru titlul din Bundesliga inaintea etapei finale

Bayern Munchen si Borussia Dortmund se lupta pentru titlul de campioana a Germaniei, iar calculele inaintea etapei finale sunt destul de simple.

Calcule pentru titlul din Bundesliga inaintea etapei finale. Nu s-a mai intamplat de 9 ani

Bayern Munchen si Borussia Dortmund se lupta pentru titlul de campioana a Germaniei, iar calculele inaintea etapei finale sunt destul de simple.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )