Libnet.ro
UNICEF

11:45

SUA au spionat Google si Petrobras, una dintre cele mai mari companii petroliere din lume

Adevărul Adevărul,
SUA au spionat Google si Petrobras, una dintre cele mai mari companii petroliere din lume

Guvernul american a patruns in retelele de calculatoare ale mai multor mari companii, printre care si Google si Petrobras. Colectarea de informatii s-a facut prin acelasi program al Agentiei Nationale de Securitate NSA), care a starnit un scandal global privind practicile americanilor, asemanate tot mai des cu spionajul. continuă pe Adevărul

Politistii italieni au ratat una dintre cele mai mari capturi de droguri din istorie

Autoritatile italiene au ratat una dintre cele mai mari capturi de droguri din istorie, dupa ce un grup de traficanti a dat foc la incarcatura pe care o transportau. Cele 30 de tone de hasis erau transportate.

Spectacolul impresionant oferit de Soare. Vezi unele dintre cele mai bune imagini

Observatorul Solar DynamicsSDO) analizeaza Soarele inca din 2009, insa in ultimele doua saptamani a realizat unele dintre cele mai bune imagini. SDO a fost martorul unei activitati intense, care.

FOTO Un director al Goldman Sachs si-a cumparat cu 14 milioane de dolari o vila construita la 1909intr-una dintre cele mai exclusiviste zone ale New Yorkului

Presedintele diviziei asiatice a Goldman Sachs, Mark Schwartz, a cumparat o vila in Manhattan pentru 14 milioane de dolari, una dintre putinele astfel de proprietati disponibile intr-una dintre cele mai exclusiviste zone ale New Yorkului, potrivit Bloomberg.

Rivalul Google News integreaza acum si cele mai populare povesti de pe Facebook si Twitter

Exista viata si dupa Google News, iar Microsoft incearca sa convinga utilizatorii de internet ca pot folosi cu succes si alte servicii de stiri. Astfel, gigantul tehnologiei a modificat Bing News pentru a aduce cele mai importante subiecte din social media, respectiv Facebook sau Twitter.

LG G2 versus Sony Xperia Z Ultra - Cum se prezinta in teste doua dintre cele mai bune dispozitive ale momentului

LG G2 si Sony Xperia Z Ultra sunt doua dispozitive destul de diferite, dar in privinta dotarilor sunt similare. Ce se intampla cand le compari sa vezi care e mai bun? Nu prea obtii un raspuns concret.

La multi ani! Cea mai longeviva femeie din judetul Tulcea a sarbatorit 110 ani

Este cea mai varstnica femeie din judetul Tulcea si una dintre cele mai in varsta persoane din Romania: duminica Maria Tudor din satul Sambata Noua, comuna Topolog judetul Tulcea) a implinit 110 ani.

Derby-ul Clujului se joaca pe 15 septembrie. Cel mai ieftin bilet costa 15 lei

Una dintre cele mai asteptate partide de fotbal din Cluj, derby-ul U Cluj-CFR Cluj, se va disputa duminica viitoare, pe 15 septmbrie. U Cluj anunta pe site-ul sau ca s-au pus in vanzare biletele, care pot fi cumparate si online.

Unsprezece persoane audiate la Sectia 17, dupa ce au blocat una dintre intrarile in Parlament

Unsprezece persoane care se opun proiectului minier de la Rosia Montana au fost ridicate vineri si duse la audieri la Sectia 17 Politie, dupa ce au blocat una dintre intrarile in Palatul Parlamentului, potrivit.

Peste 11.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Iasi, Brasov si Timis.

Peste 11. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Iasi, Brasov, Timis, Hunedoara, Bistrita-Nasaud, Arges si Constanta, a anuntat, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Potrivit datelor centralizate de ANOFM, la nivel national sunt inregistrate 11. 037 de locuri de munca. Cele mai multe posturi vacante sunt in Bucuresti 718) si in judetele Cluj 1. 365), Iasi 696), Brasov 590), Timis 480), .

Cele mai fericite tari din lume sunt in nordul Europei: Romania ocupa locul 90

Cele mai fericite tari din lume se afla in nordul Europei, in timp ce Romania se afla pe locul 90, inaintea Ungariei si Bulgariei, dar in spatele Greciei sau Libiei. Asta reiese din studiul World Happiness.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )