Libnet.ro
UNICEF

17:30

Politistul din Targu Jiu cautat de autoritatile din Germania, in arest provizoriu pana la traducerea mandatului

Hotnews Hotnews,
 Politistul din Targu Jiu cautat de autoritatile din Germania, in arest provizoriu pana la traducerea mandatului

Politistul din Targu-Jiu, pe numele caruia a fost emis un mandat european de arestare privind un dosar de furt in Germania, ispaseste un arest provizoriu in tara pana la traducerea mandatului, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Politistul din Targu-Jiu ridicat de colegi pentru un dosar de furt in Germania, lasat liber de instanta. Judecatorii vor mandatul european de arestare tradus in romana

Agentul din cadrul Politiei Targu-Jiu, in cazul caruia a fost emis un mandat european de arestare privind un dosar de furt in Germania, va ramane in Romania, in libertate, pana in 23 ianuarie, au decis sambata judecatorii Curtii de Apel Craiova, care au cerut traducerea in limba romana a mandatului, scrie Mediafax.

Politist din Targu Jiu, retinut pentru spargeri in Germania

Un politist din Targu Jiu ar putea fi extradat pentru furt in Germania. Acesta este acuzat ca ar face parte dintr-o grupare de romani care a dat mai multe spargeri. Politistul neaga acuzatiile si spune ca in.

VIDEO Sobolan filmat in timp ce se plimba pe peretele unei cofetarii pline de clienti din Targu Jiu

Inspectorii Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Gorj fac verificari, duminica, intr-o cofetarie din Targu-Jiu, dupa ce un sobolan a fost filmat plimbandu-se pe peretii localului, in timp ce in interior erau mai multi clienti, transmite Mediafax.

Mandat european de arestare pe numele unui politist din Targu-Jiu, intr-un dosar de furt in Germania

Un agent din cadrul Politiei Targu-Jiu, judetul Gorj, a fost ridicat de politistii de la Investigatii Criminale si prezentat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova, dupa ce in cazul sau a fost emis un mandat european de arestare privind un dosar de furt in Germania, transmite Mediafax.

Politist din Targu Jiu retinut pentru comiterea mai multor spargeri in Germania. Agentul principal neaga acuzatiile

Un agent de politie din municipiul Targu Jiu a fost retinut, ieri, intr-un caz de furt cercetat de autoritatile din Germania.

VIDEO. Imagini revoltatoare. Sobolan filmat intr-o cofetarie din Targu Jiu

Imagini revoltatoare au devenit virale pe internet.

Politistul arestat pentru spargeri in Germania sustine ca nu a plecat din tara. Nu intelege nimeni ce se intampla

Politistul din Targu Jiu arestat preventiv pentru ca ar fi comis mai multe spargeri in Germania sustine ca este nevinovat si ca nu a fost plecat din tara in perioada in care s-ar fi inregistrat infractiunile.

Imagini socante la Targu Jiu: Sobolan, filmat pe peretele unei cofetarii pline cu clienti(VIDEO)

Imagini dezgustatoare intr-o cofetarie din Targu Jiu. Clientii au privit uluiti cum un sobolan de dimensiuni considerabile se uita la ei, catarat pe un perete, potrvit jienii. ro. Oamenii au scos telefoanele.

VIDEO Sobolan filmat intr-o cofetarie din municipiul Targu Jiu

Un sobolan a fost filmat de un client intr-o cofetarie din zona centrala a municipiului Targu Jiu, situata langa Parcul Tudor Vladimirescu.

Uliu ranit, tratat de un medic veterinar. Pasarea rapitoare a fost gasita in curtea unei case din municipiul Targu Jiu

Medicul veterinar Bogdan Milcu, din municipiul Targu Jiu, a avut astazi un pacient neobisnuit: un uliu sorecar, care era ranit la aripa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2468 seconds )