Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politistul din Texas care a impuscat o femeie prin geamul de la dormitorul sau, acuzat de omor

Hotnews Hotnews,
 Politistul din Texas care a impuscat o femeie prin geamul de la dormitorul sau, acuzat de omor

Politistul din SUA care a impuscat mortal o femeie de culoare in propriul ei apartament, sambata, a fost acuzat de omor, scrie BBC. continuă pe Hotnews

Inventia din China care face trecerea prin aeroport mai rapida

Cercetatorii chinezi au dezvoltat un nou sistem de identificare care este diferit de toate cele existente pe piata, asta pentru ca nu presupune scanarea faciala, ci scanarea vaselor de sange.

Tanara impuscata in locuinta sa de un politist din Texas care venise sa verifice daca este in regula. Momentul, surprins de camera VIDEO

Un politist din Texas care s-a deplasat la domiciliul unei femei despre care vecinii au anuntat ca are usa de la casa deschisa a tras cu arma din exterior, prin fereastra. Glontul a omorat-o pe proprietara care se afla in pat.

VIDEO Texas: O femeie de culoare, impuscata de politie prin geamul de la dormitorul sau

O femeie de culoare a fost impuscata mortal de politie, prin geamul casei sale, sambata dimineata, in urma unei solicitari de verificare din partea unui vecin, scrie BBC.

Politistul din Iasi s-a plans sotiei de dureri cumplite si a fost dus de urgenta la spital. Cateva zile mai tarziu, acesta se stingea din viata intr-un mod misterios

Politistul din Iasi s-a plans sotiei de dureri cumplite si a fost dus de urgenta la spital. Doar ca in cateva zile, acesta se stingea din viata intr-un mod misterios. Alin Corneanu, avea 41 de ani.

Corporate Report: Presedintele Trump si Bernard Arnault vor inaugura fabrica Louis Vuitton din Texas; Boeing isi da jos presedintele in criza 737 MAX; Companiile americane infrunta riscuri enorme ca sa faca afaceri in China

Francezii sunt campioni ai luxului extrem si in diplomatia afacerilor * Dupa ce a fost un succes enorm, 737 MAX a adus pierderi de 8 miliarde de dolari * Cresterea economica in scadere din China si razboiul tarifelor de import dau mari batai de cap firmelor americane.

California, primul stat din US care interzice vanzarea blanurilor!

California devine, in mod oficial, primul stat din Statele Unite ale Americii care interzice prin lege vanzarea si manufacturarea produselor din blana naturala. Iata aici detaliile! .

Ce s-a intamplat cu falsele maicute din Vaslui, care au impins un barbat pe sinele de cale ferata

Una dintre cele doua maicute care i-au terorizat zile in sir pe locuitorii din Vaslui a fost externata de la Sectia de psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta. Femeia de 69 de ani umbla acum.

Rasturnare de situatie in cazul femeii din Olt care ar fi fost rapita

Tanara din Olt, in varsta de 34 de ani care, luni, a sunat la 112 spunand ca este rapita si-a schimbat total declaratia. Aceasta a declarat ca totul a fost o razbunare pe care a pus-o la cale dupa ce.

Scandalul din SUA care ar putea afecta alegerile prezidentiale

O bomba din SUA ameninta sa explodeze in plina campanie si sa dinamiteze in primul rand alegerile. Una ar fi legata si de revenirea in tara a Elenei Udrea si totala sa schimbare la fata, in sensul ca.

Istorie! El este primul om din lume care alearga maratonul sub doua ore. Eliud Kipchog a avut 41 de iepuri VIDEO

Atletul kenyan Eliud Kipchoge, recordmanul mondial la maraton, a devenit primul om care a coborat sub emblematica bariera de doua ore in proba de maraton, sambata, intr-o cursa neoficiala disputata la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )