Libnet.ro
UNICEF

10:30

Politistul-erou care a ucis singur patru dintre cei cinci teroristi din Spania

Antena3 Antena3,
Politistul-erou care a ucis singur patru dintre cei cinci teroristi din Spania

Un singur politist a ucis patru dintre presupusii autori ai atacului din orasul turistic catalan Cambrils, a declarat vineri un reprezentant de rang inalt al politiei. Potrivit News. ro, politistul a avut o. continuă pe Antena3

Un politist catalan a ucis cu mitraliera patru atacatori care pregateau un atentat in localitatea Cambrils

Un politist a ucis singur patru dintre cei cinci atacatori care se pregateau vineri dimineata sa comita un atentat terorist in orasul catalan Cambrils, potrivit unor surse citate de ziarul La Vanguardia. Politistul i-a secerat cu mitraliera pe cei patru islamisti radicalizati care se pregateau sa-l atace cu cutite si maceta.

Soferul dubei care a intrat in multime in Barcelona este unul dintre cei impuscati de politie in Cambrils

Soferul dubei care a intrat joi in multimea de pe Las Ramblas, in Barcelona si a ucis 13 persoane este unul dintre cei cinci indivizi ucisi de politie cateva ore mai tarziu in statiunea.

Barcelona, sub teroare. Doua atentate intr-o noapte, soldate cu 14 morti si 126 de raniti. Ce stim despre reteaua terorista care a pus la cale atacurile: Patru suspecti sunt in continuare cautati de politisti. Ei au origini marocane si varste cuprinse int

14 persoane au murit si aproximativ 130 sunt ranite, in doua atacuri produse joi noaptea, la Barcelona si in statiunea Cambrils, de langa Barcelona. Patru persoane au fost retinute. Soferul camionetei care a intrat in pietonii de pe La Rambla este in continuare cautat de politisti.

Soferul dubei care a intrat in multime in Barcelona este unul dintre cei impuscati de politie in Cambrils (presa spaniola)

Soferul dubei care a intrat joi in multimea de pe Las Ramblas, in Barcelona, ucigand 13 persoane si ranind multe alte zeci, este unul dintre cei cinci indivizi ucisi de politie cateva ore mai tarziu in statiunea catalana Cambrils, scriu vineri ziarele spaniole El Pais si El Periodico, potrivit Reuters.

Spania: Un politist a impuscat mortal patru atacatori care pregateau un atentat in localitatea Cambrils

Un politist a anihilat patru dintre cei cinci atacatori care erau pe punctul de a comite vineri un atac terorist in orasul catalan Cambrils, potrivit unor surse citate de La Vanguardia. Islamistii se.

Importurile de mancare au explodat, desi 2017 este unul dintre cei mai buni ani agricoli

Desi 2017 este unul dintre cei mai buni ani agricoli, importurile de produse agroalimentare duduie, atingand cele mai mari valori de la Revolutie incoace.

Doliu in lumea artistica. Unul dintre cei mai mari specialisti in muzica s-a stins din viata

Viorel Cosma, unul dintre cei mai mari specialisti in muzica, a murit, marti, la varsta de 94 de ani. Muzicolog, profesor, lexicograf si critic muzical, Viorel Cosma a fost doctor in Muzicologie.

Ministerul de Externe: Bilantul romanilor raniti in atacul terorist din Barcelona a fost revizuit la trei. Doi dintre cei trei romani au fost externati

Patru romani au fost raniti in atacul terorist care a avut loc, joi seara, in Barcelona, unde o masina a intrat in multimea din zona La Rambla, cauzand moartea a 13 persoane si ranirea a peste 100, informeaza Ministerul Afacerilor Externe, vineri.

Teroare in Barcelona: Cine sunt si cum arata patru dintre autorii atacului (FOTO)

Patru atacatori au fost prinsi pana acum in legatura cu atacul de la Barcelona, iar intre timp, au aparut imaginile si numele acestora, cu totii avand nationalitate marocana si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )