Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teroare in Barcelona: Cine sunt si cum arata patru dintre autorii atacului (FOTO)

B1 B1,
Teroare in Barcelona: Cine sunt si cum arata patru dintre autorii atacului (FOTO)

Patru atacatori au fost prinsi pana acum in legatura cu atacul de la Barcelona, iar intre timp, au aparut imaginile si numele acestora, cu totii avand nationalitate marocana si. continuă pe B1

Politistul-erou care a ucis singur patru dintre cei cinci teroristi din Spania

Un singur politist a ucis patru dintre presupusii autori ai atacului din orasul turistic catalan Cambrils, a declarat vineri un reprezentant de rang inalt al politiei. Potrivit News. ro, politistul a avut o.

Atentatul terorist de la Barcelona a lovit 34 de tari! Cine sunt mortii si ranitii in masacrul de pe Las Ramblas

Cetateni din treizeci si patru de tari se numara printre persoanele ucise sau ranite in atentatul terorist de joi, de la Barcelona, potrivit BBC News. Printre cei aproximativ 100 de raniti se numara.

Atentatul terorist de la Barcelona a lovit 24 de tari! Cine sunt mortii si ranitii in masacrul de pe Las Ramblas

Cetateni din douazeci si patru de tari se numara printre persoanele ucise sau ranite in atentatul terorist de joi, de la Barcelona, potrivit BBC News. Printre cei aproximativ 100 de raniti se.

Atacul terorist din Barcelona. Bilantul ranitilor. Cea mai tanara dintre cele 13 victime ar fi o fetita de trei ani. Autoritatile au confirmat si moartea unui cetatean spaniol

26 de cetateni francezi au fost raniti, joi, la Barcelona, dupa ce o forgoneta a intrat in multimea din zona La Rambla, cauzand moartea a 13 persoane si ranirea a peste 100. Guvernul regional catalan a anuntat ca cetateni din 24 de tari se numara victimele care au murit sau care au ajuns la spital.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )