Libnet.ro
UNICEF

13:00

Politolog, despre cazul preotului Raduca: Acest lucru este expresia extrema a unui fenomen mult mai amplu

Antena3 Antena3,
Politolog, despre cazul preotului Raduca: Acest lucru este expresia extrema a unui fenomen mult mai amplu

Politologul Alexandru Racu vorbeste intr-o postare pe pagina sa de Facebook despre cazul preotului Vasile Raduca care a starnit un val de reactii dupa declaratiile sale scandaloase privind violul. Alexandru. continuă pe Antena3

Sorin Ovidiu Vintu, despre cazul Sorinei din Baia de Arama. Mesaj emotionant catre oamenii saraci din Romania

Sorin Ovidiu Vintu si-a dat iar cu parerea vizavi de o problema sociala recenta care a starnit multa valva atat pe internet, cat si in offline. Afaceristul si-a spus pe Facebook parerea despre cazul Sorinei din Baia de Arama, fetita care a fost adoptata cu forta de la asistenta maternala care a crescut-o de mica, .

Andronescu, despre declaratiile preotului Vasile Raduca: Ma oripileaza! Nu are ce cauta ca profesor intr-o universitate

Ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, s-a declarat miercuri oripilata de afirmatiile prodecanului Facultatii de Teologie, Vasile Raduca, referitoare la viol si a afirmat ca acesta nu are ce c?.

Declaratii halucinante ale preotului Raduca: Criza climatica imi da teama ca e un semn al faptului ca pamantul a inceput deja sa arda

Preotul Vasile Raduca, ale carui declaratii la Radio Trinitas pe tema victimelor violului, a relatiilor interetnice si a islamismului au provocat indignare si sanctionarea postului de radio de catre CNA, a facut si alte afirmatii bizare intr-un articol publicat in Lumina, pledoarie pentru familia traditionala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )