Libnet.ro
UNICEF

15:30

Polonia devine zona rosie. Noi restrictii anti-coronavirus, in urma cresterilor record de infectari cu COVID-19

B1 B1,
Polonia devine zona rosie. Noi restrictii anti-coronavirus, in urma cresterilor record de infectari cu COVID-19

Dupa cresterile record de infectari cu COVID-19 din ultima perioada, premierul polonez, Mateusz Morawiecki, a anuntat vineri ca intreaga tara intra in zona rosie incepand de sambata. Masura. continuă pe B1

Polonia devine zona rosie , cu noi restrictii la nivel national

Premierul polonez Mateusz Morawiecki a anuntat vineri ca intreaga tara intra in zona rosie incepand de sambata, cu o inchidere partiala a scolilor primare si a restaurantelor, in urma unei cresteri record a cazurilor de COVID-19, conform Agerpres.

Coronavirus: Noi restrictii in Polonia, barurile si restaurantele vor fi inchise iar adunarile publice limitate la cinci persoane

Polonia va inchide restaurantele si barurile pentru doua saptamani iar adunarile publice vor fi limitate la cinci persoane, a anuntat vineri premierul Mateusz Morawiecki dupa ce autoritatile au raportat un nou record de 13. 632 de infectii inregistrate in ultimele 24 de ore, transmite Reuters.

Cluj: Noi restrictii vor intra in vigoare. Masca va fi obligatorie peste tot

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a luat hotararea ca, incepand de miercuri, noi masuri restrictive vor intra in vigoare atat in Cluj, cat si incomuna Floresti. in urma.

Timisoara, la un pas sa intre in scenariul rosu. Autoritatile anunta noi restrictii dupa ce numarul cazurilor de coronavirus a explodat

Tot mai multe orase mari din Romania sunt pe cale de a intra in scenariul rosu, in conditiile in care numarul cazurilor noi de coronavirus a explodat. in aceasta situatie se afla si Timisoara care se.

Brasov: Noi restrictii au fost adoptate. Masca va fi obligatorie peste tot

In judetul Brasov au fost adoptate, miercuri, noi masuri legate de pandemie. Acestea cuprind obligativitatea purtarii mastii de protectie in toate spatiile publice inchise sau deschise, interzicerea.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )