Libnet.ro
UNICEF

16:15

in Polonia, mai multi preoti au ars in public carti din seriile Harry Potter. Fapta lor a starnit revolta locuitorilor. Motivul pentru care au facut asta

Antena3 Antena3,
in Polonia, mai multi preoti au ars in public carti din seriile Harry Potter. Fapta lor a starnit revolta locuitorilor. Motivul pentru care au facut asta

Gestul extrem al unui grup de preoti din nordul Poloniei face inconjurul lumii. Au ars in public zeci de carti din seria Harry Potter pentru ca, potrivit lor, acestea promoveaza magia. Mai mult, au fotografiat. continuă pe Antena3

Preoti catolici din Polonia au ars in public carti din seriile Twilight si Harry Potter: E timpul sa instauram ordinea

Preoti catolici au anuntat ca au ars in public, in acest weekend, in Polonia, carti din celebrele seriile Harry Potter si Twilight, pe care le considera sacrilegii, potrivit AFP.

Polonia: Preoti au ars carti din saga Harry Potter si Twilight

Preoti catolici au anuntat ca au ars in public, in acest week-end, carti din celebrele saga Harry Potter si Twilight, pe care le considera sacrilegii, scrie AFP.

Mai multi magistrati au protestat, pe treptele Curtii de Apel Bucuresti

Mai multi magistrati au protestat, in aceasta seara, pe treptele Curtii de Apel Bucuresti, fata de intentia de modificare a Codului penal si a Codului de procedura penala. Ei au avut pancarte cu mesaje precum Adevarata urgenta - cetatenii onesti, nu condamnatii si au spus ca modificarile propuse vor slabi temelia justitiei penale.

Carti Twilight si Harry Potter, arse de preoti catolici. Ne supunem cuvantului divin (FOTO)

Mai multi preoti catolici din Polonia au ars in public carti din celebrele serii Harry Potter si Twilight, pe motiv ca sunt sacrilegii, relateaza ziare. com, care citeaza Agentia France Presse. Ne.

Elevii romani vor petrece in scoala cei mai multi ani din toata Europa. Cat dureaza invatamantul obligatoriu in Franta, Germania sau Marea Britanie

Romania va avea cea mai lunga perioada din Europa petrecuta de elevi in scoala, de 16 ani, in 2030, de la grupa mica de la gradinita pana la clasa a XII-a, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pentru modificarea Legii educatiei nationale 1/2011. Marirea timpului petrecut obligatoriu in scoala va avea loc progresiv dupa cum urmeaza: pana cel tarziu in 2020 clasele a XI-a si a XII-a si grupa mare devin obligatorii, pana in 2023 se adauga la obligativitate si grupa mijlocie de la gradinita, iar pana in 2030 va deveni obligatorie si grupa mica.

Decizie-soc a autoritatilor din Italia. Au trimis la Bucuresti mai multi romani condamnati pentru crima

Decizie exploziva a autoritatilor din Italia. 13 romani condamnati in Peninsula au fost urcati in avion si trimisi in Romania, a anuntat ministrul de Interne de la Roma, Matteo Salvini. Patru dintre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )