Libnet.ro
UNICEF

15:30

Polonia se rupe de Uniunea Europeana si semneaza un tratat cu Marea Britanie

B1 B1,
Polonia se rupe de Uniunea Europeana si semneaza un tratat cu Marea Britanie

Proaspat sanctionata de Comisia Europeana cu declansarea articolului 7 care le suspenda dreptul de vot, Polonia si-a gasit un aliat important chiar in Marea Britanie, care se pregateste sa paraseasca. continuă pe B1

Bancile din UE vor opera normal in Marea Britanie, dupa Brexit

Banca Angliei BoE) le va permite bancilor din UE sa continue sa opereze in mod normal in Marea Britanie dupa iesirea acestei tari din UE Brexit), fara sa fie nevoite sa isi infiinteze subsidiare, conform unor propuneri pe care le-a anuntat ieri institutia financiara de la Londra.

Un roman a fost condamnat la inchisoare pe viata in Marea Britanie. Ce a facut de este considerat extrem de periculos

Un roman a fost condamnat la inchisoare pe viata in Marea Britanie, fiind considerat un infractor extrem de periculos. Barbatul a pierdut apelul si va incepe executarea sentintei,.

Romanii care ne fac de ras in strainatate: Un barbat a furat 53 de telefoane mobile la un concert din Marea Britanie printr-o metoda inedita (FOTO)

Un roman de 22 de ani din Marea Britanie, pe nume Alin Marin, a ajuns in atentia presei internationale dupa ce a furat mai bine de 53 de telefoane mobile in timpul unui concert printr-o metoda.

Marea Britanie se alatura SUA si acuza Coreea de Nord ca a orchestrat atacul cibernetic WANNACRY

Marea Britanie se alatura SUA si condamna Phenianul ca aflandu-se in spatele atacului cibernetic 'WannaCry' care a atacat mai mult de circa 300. 000 de calculatoare din 150 de tari la.

Costul real al Brexitului pentru Marea Britanie: 350 de milioane de lire pe saptamana

Conform unui recent studiu realizat de Financial Times, Brexitul a costat economia Marii Britanii circa 350 de milioane de lire pe saptamana - exact aceeasi suma pe care campania pro-Brexit a sustinut ca Marea Britanie o va primi inapoi dupa parasirea Uniunii Europene.

Europol: Cinci indivizi care au comis atacuri cibernetice in Uniunea Europeana si Statele Unite, arestati in Romania

Autoritatile din Romania au arestat cinci indivizi suspectati ca au comis o serie de atacuri cibernetice vizand entitati din Uniunea Europeana si Statele Unite ale Americii, anunta Agentia europeana a politiei Europol).

Polonia continua sa sfideze Uniunea Europeana in privinta legilor justitiei

Masurile punitive declansate de Comisia Europeana la adresa Poloniei ca urmare a controversatelor sale reforme in domeniul justitiei nu au determinat Varsovia sa faca un pas inapoi, ci dimpotriva.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )