Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un roman a fost condamnat la inchisoare pe viata in Marea Britanie. Ce a facut de este considerat extrem de periculos

Antena3 Antena3,
Un roman a fost condamnat la inchisoare pe viata in Marea Britanie. Ce a facut de este considerat extrem de periculos

Un roman a fost condamnat la inchisoare pe viata in Marea Britanie, fiind considerat un infractor extrem de periculos. Barbatul a pierdut apelul si va incepe executarea sentintei,. continuă pe Antena3

Un roman a fost condamnat la inchisoare pe viata in Anglia

Dupa ce a pierdut apelul facut impotriva primei sentinte, un roman, in varsta de 33 de ani, a fost condamnat la inchisoare pe viata in Anglia pentru viol, acesta avand de.

Un roman de 22 de ani, condamnat la trei ani de inchisoare in Marea Britanie dupa ce a furat 53 de telefoane mobile in timpul unui concert rock

Un tanar originar din Romania a reusit sa fure 53 de telefoane mobile in timpul unui concert rock desfasurat la Birmingham, in centrul Angliei. Romanul si-a recunoscut fapta si a fost condamnat la trei ani de inchisoare.

Cum a reusit un roman sa fure zeci de telefoane la un concert

Un roman a ajuns celebru in publicatii britanice, dar nu datorita vreunui gest nobil. El a reusit sa fure 53 de telefoane la un concert si acum a fost condamnat la inchisoare. Romanul care a furat peste 50 de telefoane la un concert Royal Blood din Birmingham a fost condamnat la trei ani de inchisoare.

Un roman a furat peste 50 de telefoane in Marea Britanie. Ce pedepsa a primit

Un roman de 22 de ani a furat 53 de telefoane la un concert din Birmingham cu cateva zile in urma. Tanarul si-a ascuns telefoanele intr-un costum de inot pe care il.

Romanii care ne fac de ras in strainatate: Un barbat a furat 53 de telefoane mobile la un concert din Marea Britanie printr-o metoda inedita (FOTO)

Un roman de 22 de ani din Marea Britanie, pe nume Alin Marin, a ajuns in atentia presei internationale dupa ce a furat mai bine de 53 de telefoane mobile in timpul unui concert printr-o metoda.

Incident la o baza militara americana din Marea Britanie. O persoana a fost arestata

Incident la baza aeriana americana din Suffolk, Marea Britanie. Potrivit BBC, o persoana a fost retinuta, iar baza inchisa, dupa anuntul unei perturbari la una dintre intrari. Un barbat.

Incident de securitate la o baza Fortelor Aeriene americane din Marea Britanie

O baza a Fortelor Aeriene americane din Marea Britanie a fost inchisa luni dupa-amiaza dupa ce o masina a incercat sa se izbeasca de portile acesteia, informeaza RT. com. Ministerul.

Incident de securitate la o baza a fortelor aeriene americane din Suffolk, in Marea Britanie

O baza a fortelor aeriene americane din Suffolk, in Marea Britanie, a fost inchisa si izolata in urma unui incident de securitate, anunta Sky News, care citeaza surse.

Marea Britanie se alatura SUA si acuza Coreea de Nord ca a orchestrat atacul cibernetic WANNACRY

Marea Britanie se alatura SUA si condamna Phenianul ca aflandu-se in spatele atacului cibernetic 'WannaCry' care a atacat mai mult de circa 300. 000 de calculatoare din 150 de tari la.

Costul real al Brexitului pentru Marea Britanie: 350 de milioane de lire pe saptamana

Conform unui recent studiu realizat de Financial Times, Brexitul a costat economia Marii Britanii circa 350 de milioane de lire pe saptamana - exact aceeasi suma pe care campania pro-Brexit a sustinut ca Marea Britanie o va primi inapoi dupa parasirea Uniunii Europene.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.204 seconds )