Libnet.ro
UNICEF

19:30

Polonia si statele baltice au cei mai multi lideri europeni pe lista neagra a Kremlinului

B1 B1,
Polonia si statele baltice au cei mai multi lideri europeni pe lista neagra a Kremlinului

Cei mai multi lideri europeni care apar pe lista neagra a Kremlinului sunt din Polonia si statele baltice, scrie Agerpres. Dintre cei 89 de oficiali europeni ce sunt declarati indezirabili in Rusia, 18 sunt. continuă pe B1

Polonia si statele baltice au cel mai mare numar de responsabili pe lista celor declarati indezirabili in Rusia

Fosti sau actuali responsabili europeni de rang inalt se afla printre cei 89 declarati indezirabili de Rusia, pe aceasta lista regasindu-se si cinci romani. Dintre cei 89 de responsabili, 18 sunt polonezi, alti 15 provenind din statele baltice, noteaza Agerpres. In plus, exista tari din UE care nu au niciun nume pe aceasta lista, cum este cazul Ungariei.

Mai multi lideri PSD, care au probleme cu legea, au renuntat la functiile de conducere

Mai multi lideri PSD din tara, care au probleme cu legea, au renuntat la functiile de conducere din partid. Si-au depus demisiile liderul PSD Olt, Paul Stanescu si cel al PSD Giurgiu, senatorul Niculae.

Mai multi lideri PSD spun ca-si vor da demisia daca Liviu Dragnea nu revine in functia de presedinte executiv al partidului: Daca el pleaca, atunci plecam toti. Suntem toti vinovati?

Daca saptamana trecuta, cand se discuta demisia lui Liviu Dragnea, mai multi colegi ii cereau sa nu plece, acum dupa ce acesta a luat decizia nu mai fi presedinte executiv al partidului, unii lideri judeteni.

Agentia Nationala Antidrog: Romanii sunt cei mai mari fumatori pasivi dintre cetatenii europeni

Romanii sunt cei mai mari fumatori pasivi dintre cetatenii europeni, potrivit statisticilor prezentate de Agentia Nationala Antidrog ANA), cu ocazia marcarii Zilei Mondiale fara Tutun. Datele.

Cei mai periculosi vulcani din lume - in Europa doarme un urias periculos

Cei mai periculosi vulcani din lume sunt cei care sunt pozitionati in apropierea unor localitati. Vulcanii sunt forme de relief care sperie si fascineaza oamenii in acelasi timp. Eruptiile lor pot provoca probleme pentru avioane, dar pot distruge inclusiv orase si sate.

Cei mai puternici oameni din istorie. Sportivi care au reusit imposibilul

Cei mai puternici oameni din istorie. Sportivi de performanta, acesti barbati au uimit intreaga lume cu realizarile lor incredibile, demonstrand ca nu exista limite pentru corpul uman atunci cand exista ambitie.

Unii lideri europeni sunt mandri sa fie inclusi pe lista neagra a Kremlinului: Am aflat ca fac parte dintr-un club foarte select. Eu consider acest lucru o recompensa. inseamna ca facem treaba bine

Unii politicieni europeni care sunt inclusi pe lista neagra a Kremlinului au declarat sambata cu sunt mandri ca figureaza pe ea, scrie Mediafax. Cei care incearca sa ne cenzureze si care incearca sa ne.

Fostul sef al spionajului leton: Rusia ar putea rupe NATO prin statele Baltice

Daca economia Rusiei se prabuseste, ultima carte ramasa Moscovei este forta militara. Rusia ar deveni atunci impredictibila, mergand chiar pana la atacarea statelor Baltice. Este avertismentul dat de J257;nis Ka382;oci326;s, consilierul Ministrului Apararii si fost sef al spionajului leton.

Miliardarii europeni sunt cei mai bogati din lume

Miliardarii europeni sunt mai bogati decat omologii lor americani si asiatici, cu o avere medie de 5,7 miliarde de dolari, arata un studiu publicat ieri de banca elvetiana UBS si firma de consultanta PwC, transmite AFP, citat de Agerpres.

Fetele de nota 10 de la CNS. Patru absolvente au incheiat cu 10 toti cei patru ani de liceu

Patru absolvente de acest an ale Colegiului National Silvania Zalau au reusit sa incheie liceul cu 10 pe linie. Cei mai multi absolventi cu o astfel de performanta au fost in 2011, cand colegiul a avut opt sefi de promotie.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )